icon

Nohavičky počas menštruácie

kobylka123
13. jan 2022

Baby mňa hrozne zaujíma, aké nohavičky nosíte keď máte menštruáciu? Respektive máte nejaký konkrétny štýl? Viem že sú brazílske, hipster... Neviem ešte aké ale nenašla som stále dobre padnuce. Už som z toho zúfalá, kde ich mám kúpiť a ako zistím že tieto budú dobre aj na vložku. Ďakujem vám za všetky odpovede.

Strana
z2
sona96
13. jan 2022

@kobylka123 ja viem, že budem za hnusnu, ale toto sa naozaj pýta dospelá, samostatná a svojpravna žena? Alebo je to tým, že máš účet založený od minulého mesiaca a ides sa vypytovať takéto hlúposti.

kobylka123
autor
13. jan 2022

@sona96 Kde píšem že som dospela, samostatná a svojpravna žena? 😂 Ak som sa svojim príspevkom niekoho dotkla, tak sa ospravedlňujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
zdena1990
13. jan 2022

@kobylka123 máme s Ali sú super nepretecu...dobré držia vložku dostať ich aj u nás ale sú o dosť drahšie

nikpa
13. jan 2022

@kobylka123 ja nosím s hrubou gumou, také pevné. Normálne mimo menzesu nosím bezšvové ale tie vložku neudržia.

baskustek
13. jan 2022

Zas nejaký úchyl? Si si asi pomýlil stránku...

liusa82
13. jan 2022

také fajné tesné bombardáky čo sa nezošmyknú sú vtedy naj😀

tenerifka
13. jan 2022

Tak mne toto pride ako uplne normalna a k veci otazka na toto forum, totizto je naozaj pravda, ze teraz sa vyrabaju nohavicky velmi uzke v rozkroku, a taku vacsiu vlozku to scvrkne na 3 cm,co je pri silnom krvacani naozaj problem. Bavlnene su fajn, ale mali by byt sirsie, no krcia sa.....umelinove skoro ziadne neprilepia tu nalepku. No a babo rad.
Takze sa pridam k zakladatelke a ak mate konkretne tipy na nohavicky, ktore su v rozkroku sirsie, nekrcia sa a drzia, dajte sem linky, urcite pomozete aj inym zenam, ktore nemaju odvahu spytat sa

dr_smajlik
13. jan 2022

Asi nepomôžem, lebo nosím nohavičky ako vždy a používam tampóny, zvažujem kalíšok

marcellka32
13. jan 2022

@tenerifka klasické bavlnené majú širšiu spodnú časť, napr. https://www.slovenkabb.sk/damska-spodna-bielize...

euka210
13. jan 2022

@kobylka123 ...take ako inokedy, len tie viac znosene 😁😁😁

bamboa
13. jan 2022

@tenerifka ja mám rada tieto https://www.c-and-a.com/eu/cz/shop/multipack-4-.... Možno nie sú krásne, ale sú pohodlné 😉

hennyinnsbruck
13. jan 2022

Tak vlozku do tangacov asi nenarvem tak klasika nohavicky a ked mam tampon tangace🤷🏼‍♀️Ziadna veda

laurika999
13. jan 2022

@kobylka123 počas menzesu nosím klasické bavlnené nohavičky čiernej farby.

malinka158
13. jan 2022

Nosim bavlnene, väcsinou z H&M

mojvlk
13. jan 2022

@kobylka123 Z Tchibo bavlnené balenie 5ks

madmena
13. jan 2022

@kobylka123 Uzsie v rozkroku nepredstavuju problem, horsie je, ked su sirsie ako samotna vlozka, lebo sa uspinia. A hlavne, nech na podbrusko netlacia, to je dolezite, ked su bolesti.

majamat
13. jan 2022

@bamboa tie mam a aj viacere sety a nosim ich rada, ale mohli by mat viac farebnych prevedeni.

caroline_
13. jan 2022

@kobylka123 cez menstruaciu nosim stare vytahane skarede gatky,ktore su ale pohodlne a drzi na nich vlozka,zvysok mesiaca vacsinou brazilky alebo klasicke. Staci? 😀

sszuzu8
14. jan 2022

kalisok a bezne gatky ako vzdy. Nemam menstruacne gate specialne vyhradene. NIKDY nie su spinave

siriana
Autor odpoveď zmazal
siriana
1. jún 2024

@nikpa Prosím ťa, akú značku používaš s tou gumou? Hľadám také pevné pre dcéru...

larinka552
1. jún 2024

Vacsinou bavlnene ale hlavne CIERNE 😃

nikpa
1. jún 2024

@siriana to si vždy kúpim voľákde u číňana, žiadne extra značky. Proste musia mať pevnú tu vrchnú gumu na bruchu a ten kúsok medzi nohami kde sa lepí vložka aby bol taky širší. Lebo teraz niektoré nohavicky to majú akoby tenké, že aj bez vložky mi ju ledva zakryju 🙈🙂

cloviecka
1. jún 2024

Tiež mi to príde úplne normálna otázka a absolútne vhodná pre toto fórum 👍

hopsas
1. jún 2024

@kobylka123 ja mám silnú menštruáciu musím nosit čierne menstruacne plus vložka

samec34
Odpoveď bola odstránená
mclissa
1. jún 2024

Nosim nohavicky ako v bezny den bez menstruacie. Mam bezsvove brazil, aj normalne tangace.
Nemam vyhradene ziadne specialne na menstruaciu. Pouzivam tampony do prace, a menstruacny kalisok mimo prace.

samec34
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2