Norethisteron na oddialenie MS
Ahojte baby
Prosím, aku mate skusenost s noretisteronom na oddialenie MS?
Totižto ma sa mi vrátit muž po pol roku domov a práve mi vychádza MS na ten deň,kedy pride 🙊
Ako na just.
Ale totižto chceme sa potom snažiť aj o babatko , prosím ma to nejaký vplyv na to ? Je to niečo ako antikoncepcia?
Ze to môže zle vplývať ?
Ďakujem za odpovede.
@natalkam123 pozri si pribaloby leták. Je to tam vysvetlene
@natalkam123 nema to ziadny vplyv, pravidelne mi blbo vysla letna dovca, ze som ho musela brat. A 2krat sa mi podarilo otehotniet v ten mesiac ako som ho brala 🤷
Ja som ho brala asi 2x na oddialenie, bolo to v pohode. Nie je to vôbec antikoncepcia, ale možno nebudeš presne vedieť, kedy bude ovulka.
@nelca0510 príbalovy leták som čítala ale je iné, ked stým zeny majú realne skúsenosť.
@natalkam123 od kamaratiek viem, ze menzes to oddiali. No hned, ako to prestanes uzivat, sa to z teba vyslovene vyleje. Vraj strasne silny menzes. Ale osobnu skusenost nemam. A antikoncepcia to nie je.
@simsalabim Súhlasím. Občas som to užívala, keď sme šli napr. na dovolenku a inak sa nedalo. Ale tá menštruácia potom je šialená. Mne z toho začalo asi na 6x bývať aj zle(cháp možno to bolo v rozmedzí dvoch-troch rokov od prvého razu), odvtedy to neberiem a radšej mám normálnu ako toto. Ono ti to trochu dosť rozhádže cyklus, pocity a všetko. Ale každé telo je iné, každá to môže mať inak. Ja ti rovno vravím, že nech by som sa na muža tešila akokoľvek, radšej vydržím päť dní bez sexu ako toto znova.
Brala som 2x v živote kvôli operácii,ale kvôli tvojmu dôvodu by som to nebrala ani náhodou.
zabralo mi to do pár hodín (až som sa čudovala ako to mohlo zastaviť krvácanie) ale po vysadení som myslela, že skapem..... nebolo mi ani treba meniť vložku, rovno som sa naložila do vane a proste len krvácala ako ranené zvieratko 🙊 inak je tu o tom veľa tém, treba hľadať

PS: NEMAM s tým žiadnu skusenost.dakujem za rady