Nosifol - pri problémoch s otehotnením
Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela
mozem ho brat, aj ked mam pravidelny menzes, a nemam PCO? nechcem nieco pokazit ☹
Ahoj. Ja mám výbornú skúsenosť s Nosifolom. Užívala som ho cca mesiac a podarilo sa mi otehotnieť.Predtým sme sa s manželom snažili rok a pol a nič. Potom som začala užívať hormóny a stále nič. Až nakoniec mi lekár odporučil nosifol. Tiež som ho nikde nemohla zohnať až cez net. Ak by si chcela mám tri celé balenia a z ďalšieho polovičku. JA už nevyužijem.
Snažilkovanie 2 roky, jeden MA a mimomaternicové tehot. S jedným( u býv. gynekológa polycystickým) vaječníkom po úspešnom 3 mesačnom užívaní Nosifolu krásne // čiarky po 5 meškaní 27-28 cykle 😀 ... takže vrelo odporúčam 🙂 a utekám na gyndu 😀
Predám Nosifol 1balenie 20 sáčikov...ostalo mi po uspešnom užívani 2x denne. Cena balenia 15 euro s poštovným 🙂
na polycystické vaječníky a úpravu cyklu, obsahuje len inozitol,kys.listovú a béčka...sú to vitamíny na "lahšie" otehotnenie ked sa nedari... 🙂
nie mám ho
aj ja mam na predaj, co mi ostalo. mate niekto zaujem?
aj ja maam kopu 🙂
mam na predaj nosifol 🙂 kto ma zaujem piste)
ahojte dievčatá.....dovolte my aby som vám s radosťou oznámila , že po 4-mesačnom užívaní Nosifolu a po 7-ročnom čakaní my včera lekár povedal , že som TEHOTNAAAAAAAAAAAAA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 neverila som tomu , že to víde .....a ? podarilo sa.....dievčatá nevzdávajte sa a bojujte.....som živý príklad toho že to funguje.....s manželom sme si poplakali a budeme aj s naším lukáškom trpezlivo očakávať príchod drobčeka....tak hlavu hore holky a snažte sa 😀 😀 😀 😀 😀
a ešte my zostal nosifol....23 sáčkov.predám za 18 €.je to nákupná cena a 3 sáčky sú navyše.....0905/464415.....
@zuzanagregorova gratulujem , veeeľmi !
mica ďakujem.... 😀 😀
@zuzanagregorova a užívala si ho 1x denne ?
nie.ja som ho brala ráno a večer....celé 4 mesiace........vo štvrtok idem na kontrolu tak dúfam že bude všetko v poriadku 🙂
@zuzanagregorova ahoj, mas este na predaj ten nosifol? A gratulujem k babu 🙂
ahoj erijan...ano ešte ten nosifol mám.....dakujem ...sme šťastný a už aj rastieme 🙂 🙂 verím že sa zadarí aj tebe 🙂
po styroch neupechoch mi lekarka odporucila Nosifol. Po dvoch krabickach sa podarilo a este som dalsie dve uzivala pre lepsie "zahniezdenie". teraz sme v 25tt a tesime sa na dievcatko 🙂 ak by mal niekto zaujem, mam este jedno cele balenie. povodna cena 20,30eur,predam za 15Eur. Ja osobne mozem len a len odporucit.
@mlenocka .... ja by som ta poprosila, poslal by si mi ho 🙂 Dakujem
poslem ti spravu
Nosifol je uz predany
@bianka0111 ahoj bianka,mne to dnes gynekolog predal u neho v ordinácii jedno balenie stálo 13eur po troch mesiacoch uvidíme výsledok
ahojte ak by mal niekto na predaj balenie napíšte mi prosím,dakujem
ahojte, dievcata ak vam niektorej ostal nosifol, tak sa mi prosim vas ozvite. dik
Predáva ešte niekto Nosifol? Veľmi by mi pomohol. Dostala som zopár sáčok od lekára, ale to za par dni miniem... veľká vďaka za pomoc. 😉

takze dnes aj mne bol nosifol doporuceny lekarkou , tak si idem aj rovno objednat a uvidime ako to pojde 🙂