icon

Nosifol - pri problémoch s otehotnením

bianka0111
27. nov 2012

Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela

nynyky
4. dec 2013

takze dnes aj mne bol nosifol doporuceny lekarkou , tak si idem aj rovno objednat a uvidime ako to pojde 🙂

bjanka00
5. dec 2013

mozem ho brat, aj ked mam pravidelny menzes, a nemam PCO? nechcem nieco pokazit ☹

lienka2305
10. dec 2013

Ahoj. Ja mám výbornú skúsenosť s Nosifolom. Užívala som ho cca mesiac a podarilo sa mi otehotnieť.Predtým sme sa s manželom snažili rok a pol a nič. Potom som začala užívať hormóny a stále nič. Až nakoniec mi lekár odporučil nosifol. Tiež som ho nikde nemohla zohnať až cez net. Ak by si chcela mám tri celé balenia a z ďalšieho polovičku. JA už nevyužijem.

baruskas
11. dec 2013

Snažilkovanie 2 roky, jeden MA a mimomaternicové tehot. S jedným( u býv. gynekológa polycystickým) vaječníkom po úspešnom 3 mesačnom užívaní Nosifolu krásne // čiarky po 5 meškaní 27-28 cykle 😀 ... takže vrelo odporúčam 🙂 a utekám na gyndu 😀

baruskas
16. dec 2013

Predám Nosifol 1balenie 20 sáčikov...ostalo mi po uspešnom užívani 2x denne. Cena balenia 15 euro s poštovným 🙂

empathia
16. dec 2013

@baruskas ahoj načo je dobrý nosifol?

baruskas
16. dec 2013

na polycystické vaječníky a úpravu cyklu, obsahuje len inozitol,kys.listovú a béčka...sú to vitamíny na "lahšie" otehotnenie ked sa nedari... 🙂

nikus28
3. jan 2014

@baruskas ahoj..uz si predala to balenie Nosifolu?

baruskas
4. jan 2014

nie mám ho

baruskas
4. jan 2014

@nikus28 mám ho

sesilia
4. jan 2014

aj ja mam na predaj, co mi ostalo. mate niekto zaujem?

matelka
17. jan 2014

@sesilia
mam zaujem, kolko toho mas?

bjanka00
19. jan 2014

aj ja maam kopu 🙂

vero28
5. feb 2014

mam na predaj nosifol 🙂 kto ma zaujem piste)

zuzanagregorova
7. feb 2014

ahojte dievčatá.....dovolte my aby som vám s radosťou oznámila , že po 4-mesačnom užívaní Nosifolu a po 7-ročnom čakaní my včera lekár povedal , že som TEHOTNAAAAAAAAAAAAA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 neverila som tomu , že to víde .....a ? podarilo sa.....dievčatá nevzdávajte sa a bojujte.....som živý príklad toho že to funguje.....s manželom sme si poplakali a budeme aj s naším lukáškom trpezlivo očakávať príchod drobčeka....tak hlavu hore holky a snažte sa 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanagregorova
7. feb 2014

a ešte my zostal nosifol....23 sáčkov.predám za 18 €.je to nákupná cena a 3 sáčky sú navyše.....0905/464415.....

mica11
7. feb 2014

@zuzanagregorova gratulujem , veeeľmi !

zuzanagregorova
9. feb 2014

mica ďakujem.... 😀 😀

mica11
10. feb 2014

@zuzanagregorova a užívala si ho 1x denne ?

zuzanagregorova
11. feb 2014

nie.ja som ho brala ráno a večer....celé 4 mesiace........vo štvrtok idem na kontrolu tak dúfam že bude všetko v poriadku 🙂

erijan
18. feb 2014

@zuzanagregorova ahoj, mas este na predaj ten nosifol? A gratulujem k babu 🙂

zuzanagregorova
21. feb 2014

ahoj erijan...ano ešte ten nosifol mám.....dakujem ...sme šťastný a už aj rastieme 🙂 🙂 verím že sa zadarí aj tebe 🙂

mlenocka
16. mar 2014

po styroch neupechoch mi lekarka odporucila Nosifol. Po dvoch krabickach sa podarilo a este som dalsie dve uzivala pre lepsie "zahniezdenie". teraz sme v 25tt a tesime sa na dievcatko 🙂 ak by mal niekto zaujem, mam este jedno cele balenie. povodna cena 20,30eur,predam za 15Eur. Ja osobne mozem len a len odporucit.

deniska005
17. mar 2014

@mlenocka .... ja by som ta poprosila, poslal by si mi ho 🙂 Dakujem
poslem ti spravu

mlenocka
17. mar 2014

Nosifol je uz predany

luiana
3. apr 2014

@bianka0111 ahoj bianka,mne to dnes gynekolog predal u neho v ordinácii jedno balenie stálo 13eur po troch mesiacoch uvidíme výsledok

luiana
7. apr 2014

ahojte ak by mal niekto na predaj balenie napíšte mi prosím,dakujem

marverka
19. máj 2014

ahojte, dievcata ak vam niektorej ostal nosifol, tak sa mi prosim vas ozvite. dik

belka27
26. máj 2014

@marverka zdravím ta. Ak ešte zhanaš nosifol mám doma ešte myslím že 4 balenia- už nepotrebné. Ak máš záujem napíš.

28maja28
2. jún 2014

Predáva ešte niekto Nosifol? Veľmi by mi pomohol. Dostala som zopár sáčok od lekára, ale to za par dni miniem... veľká vďaka za pomoc. 😉