Nosifol - pri problémoch s otehotnením
Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela
Baby čo poviete na kombináciu inofolic a nosifol....dnes mi to doky odporučil ...nakoľko beriem inofolic už tretí mesiac .....a nič......myslíte že môžem ?ďakujem
Skratilo mi to moj normalny cyklus na nenormalne kratky - najskor len o par dni a potom o vyse tyzden 😠
Dalsie krvacanie nie a nie prestat... ☹
Pre mna uplne vyhodene peniaze a budem rada ak nasledky pominu bez dalsich liekov 😖
A to este nehovorim o tom, ze pokus brat 2 sacky denne viedol k neutisitelnej chuti do jedla (lebo B-vitamin), takze jedine plus je to, ze ma menej otravuju komare.
ahojte ako beriete ten nosifol? 2x za den ci jeden krat? a nema niekto nepotrebny na predaj? 🙂
Ahojjte,rada by som sa s Vami podelila s mojou pozitivnou skusenostou s nosifolom.Po roku snazenia sa o babatko mi ho odporucila moja gynekologicka.Po troch mesiacoch uzivania 2xdenne sa nam splnil sen.Nase vytuzene dietatko je uz na ceste.Ak by ste mali zaujem mam na predaj zopar baleni,kedze som nosifol nakupila vo vacsom.
mne pomohol tanqKuei a je to prírodný produkt, mam na predaj
No tang kuei pomol aj mne ,no zatial len s cyklom 🙂
kočky nekupujte si nosifol v lekárňach, našla som ho na http://www.mojalekaren.sk/nosifol-vrecka-20x5-5g/ výrazne lacnejší 😉 (v lekárni ma vyšiel 22 €)
Ahojte bebenky.mam nosifol.celu krabicku mam odlozenu v lekarni cena je 19,98.a mam este 13 sackou co som nedobrala .ak ma niekto zaujem kludne nepiste som z nitry..
@bianka0111 ak mate rozhadzany cyklus chodte ku endokrinologovi,znamena to,ze mate problemy s hormonami.. Pravdepodobne stitna zlaza.. Som na tom podobne..
@evka444 su to len vitaminy preboha vsak porozmyslajte svojou hlavou trosku a nie s kazdym vitaminom bezat za lekarkou ci to mozem ..
@katarina112 ahoj na tento príspevok som aj zabudla :D....už mám doma 9mesačnu bambulku, ale nie vdaka nosifolu...ale dakujem :D krásny večer
@katarina112 nechapem čo tu mna spomínate ale nevadí .............
Predám dve krabice Nosifolu nakolko som otehotnela tak ho predavam kto ma zaujem?
Cawte baby moj gyn. mi predpisal linofolic uzivam uz druhe balenie a nwm ci neni lepsie zmenit na nosifol. Co myslite mam ho zmenit alebo? sazime sa s priatelom uz vyse pol roka o babetko a nedari sa ☹ a som stoho zufala strasne ☹ prosim poradte mi
Mám na predloženie inofolic. 1 krabičku.
Baby, pred 2 týždňami som začala brať Nosifol, od začiatku decembra...mám však pocit, že ma po ňom nejako nafukuje a pripadá mi akoby som z neho aj priberala. Snažím sa stravovať zdravo, cvičím pravidelne, ale oblečenie nepustí 🙂
ahojte, mám pozitívnu skúsenosť s Nosifolom, sme v 9 TT, brala som ho 1,5 mesiaca 2x denne (veľa rôznych problémov - PCO, vysoký luteizačný hormón, dlhé cykly bez ovulácie, slabá činnosť štítnej zľazy), 4 mesiace som brala Duphastonom, bezúspešne, nakoniec mi doktor odporučil Nosifol a hlavne kľud bez stresov z toho, či sa podarí alebo nie, tak to nakoniec po roku vyšlo. Zostala mi 1 celá krabička (20ks) + 7 sáčikov (kupované v 12/2014, záruka do 3/2017), ak máte záujem napíšte mi.
@luiana ... ostalo mi ešte 24 sáčkov nosifolu ak máš ešte záujem 😉
@misickah ak mate na predaj este by som od vas kupila cele balenie aj 7ks. na akej cene by sme sa dohodli cez ip.napiste
@katarina822: uz je predany, len to neviem z prispevku vymazat

ahojte snažilky. dovolím si pripojiť sa k téme nakoľko mi už haraši z toho stavu že nie a nie tehu ☹
Nosifol mi odporučila moja gyn avšak nakoľko mi medzičasom našli cystu na vaječníku tak som sa rozhodla ho nezačať brať kým sa nedám dokopy. Vraj však Nosifol dobre pôsobí aj na zmenšenie cysty avšak neviem či to nie je blud. Nemáte náhodou niekto skúsenosti s mojím prípadom? ďakujem krásne