icon

Nosifol - pri problémoch s otehotnením

bianka0111
27. nov 2012

Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela

majrab
3. jún 2015

@dorotka66 ok dakujem lebo sa nanho ideme vrhnut s manzelom a nechcela by som si kupit smejd

buxus24
3. jún 2015

ahojte baby dali by ste mi tu nejaku stranku odkiaľ to objednavate? dakujem pekne... vyskušať to môžem zato nič nedam...

lefkova
7. jún 2015

ja som ho brala 3 mesiace,a vobec nepomohol...je to len reklamny tah--a cim viac lekarov ho doporuci,tym maju vacsi zisk z neho ony..

saandy123
20. jún 2015

Ja som po ňom otěhotněla a zostali mi 3 balenia, ak by mal niekto zaujem.

lucka444
22. jún 2015

@saandy123 mozem sa spytat po ako case si otehotnela??? A ako dlho ste sa pred tym snazili o babetko?ja ho beriem uz dost dlho a iez nic...

saandy123
22. jún 2015

@lucka444 využívala som asi 4 balenia, mám PCO a na to mi to zabralo, teda niežeby som sa vyliečila, ale sem-tam bola aj ovu, aj sliznica a aj dozrete vajicko...

adik19
1. júl 2015

@saandy123 prosím ťa máš ešte ten nosifol?

saandy123
1. júl 2015

@adik19 ano este mam 3balenia a 1s 12 sackami

radka231
9. júl 2015

Ahojte ja som bola 2x tehotná a nevyšlo to , lebo som potratila. 1x som bola v 3 mesiaci a 2x v 1 mesiaci tehotenstva v nemocnici mi povedali že mam problém s hormonmi používala som aj injekcie na zrážanlivosť krvi . Dr . mi dala letáčik NosiFol , môže mi pomôcť ked, ja môžem otehotnieť ,len že umňa sa neudrží plot .

saandy123
9. júl 2015

@radka231 ahoj, upravi ti hormony troska, takze moze ;) ibaze je to prirodne a nik ti ten ucinok nezaruci..

radka231
10. júl 2015

@saandy123 Dakujem vyskúšam či to pomôže .

eti88
26. júl 2015

Ahojte.
Predávam načaté balenie NosiFol
Ostalo mi 16 sáčkov a ja ich už nepotrebujem.
Predám za 15 euro s poštovným

sobicatko6
27. júl 2015

@eti88 ahoj a tebe pomohol k otehu?

lucka444
30. júl 2015

@sobicatko6 ahoj...uz som tu dlhsie nebola... Chcem sa ta opytat ci ti ten nosifol pomohol alebo tiez este nie...ja uvazujem ze s nim uz prestanem, je dost drahy a nemam pocit zeby za nieco stal...

sobicatko6
31. júl 2015

@lucka444 ahoj ja som ho este nezacala brat zacinan azod 15.8. dokrorka povedala ze ho mam vyskusat brat trimesiace po dva sacky denne a ked nepomoze tak to uz ona zacne riesit... kolko sackov za den si brala a kolko mesiacov?ja som tiez zvedava co to spravi a ty mas ake problemy?

lucka444
31. júl 2015

@sobicatko6 ja ho beriem uz od aprila po dva sacky denne..a nic...len som z toho pribrala na vahe...ja som bola minuleho roku na laparoskopii a zistili mi nepriechodne vajcovody...vsetko mi spriechodnili a uz by malo vsetko fungovat ako ma..lenze nefunguje tak mi predpisali nosifol ci mi to nepomoze..lenze zatiala tiez nic..a to ho beriem uz 4 mesiace..v auguste zacinam piaty mesiac

miselka020
31. júl 2015

Ahoj kočky mam Nosifol 31ks ak by ste chceli za 10eur posuniem ...spotreba do 01/2017

sobicatko6
31. júl 2015

@lucka444 fuha tak pribratvby som nechcela lebo este stale musim dat dole aspon 10kg 😀 ☹ budem musiet pri tom cvicit asi viac..uvidim co to urobi somnou ak to nezaberie za tri mesiace tak ho viac brat nebudem

sobicatko6
31. júl 2015

@lucka444 A kolko si pribrala?

buxus24
31. júl 2015

ahojte baby..aj ja beriem na odporučanie lekarky doplnok..ale INOFOLIC...... mam ho brať 3mesiace 2xdenne...a ak sa nič nezmení a nepomôže tak Dr. začne vyšetrovať...poslala som žiadosť na odloženie IVF...ešte to chceme skusiť bez takehoto zasahu...

lucka444
3. aug 2015

@sobicatko6 takych 5kil urcite...doberiem 2 balenia a koncim s nim...

lucka444
3. aug 2015

@buxus24 ja sa asi o to ivf bydem zaujmat a s nosifolom skoncim...

buxus24
3. aug 2015

@lucka444 ieš čo ty musíš vedieť že čo a ako... my mame schvalene IVF do 11.8.2015 ale dala som odklad..dufam že vyhoveju.... u nas je toho teraz dosť...a vela psych. zataže..preto odkladam.... musíme sa dať dokopy a potom uvidím či sa zadarí alebo pojdeme na IVF... držím prsty..

vierkaaa85
12. aug 2015

Baby, ak máte niektorá záujem o Nosifol alebo Folandrol, tak napíšte IP. Nám ich už netreba

sabina32
28. aug 2015

Ahojte,poradte kde dostanem Nosifol

sabina32
28. aug 2015

Našla som na slovenskej stránke Nosifol forte to je to či je to iné?

maminka1986
28. aug 2015

ja len tolko baby...ak nemate važny problem a ste ok NOSIFOL CI INFOLIC možno pomože...ak važny nepomože stoji to strašneee prachy a prd z toho...iným pomohol čo čitam ale nemali važny problem .. ja som brala inofolic vyše 8 mes a nič...pomohlo IVF

maminka1986
28. aug 2015

@buxus24 ja som brala 8 mes inofolic nehorzane prachy zato dala a nepomohlo nič...iba IVF...tak držim palce....za tolke prachy čo som vrazila do inofolicu a iných liečiv aby to bolo prirodzene som mohla mat ušetrene na IVF hned...

buxus24
30. aug 2015

@maminka1986 vdaka...vies co za vyskusanie nic nedam...u mna je hlavny dovod stres..... Ostatne kedze som dobre nastavena SZ problem nie je.Dr.mi to stale vravi.Tak uvidim.Cakate babo?IVF sa zadarilo hned na 1x?

maminka1986
30. aug 2015

@buxus24 skús.... ja som brala vyše 8 mesiacov nehorazne prachy a prd z toho..ano na prvý krát všetko aj vklad....