Nosifol - pri problémoch s otehotnením
Ahojte žienky, v 11 tt mi museli ukončit tehotenstvo z dovodu nevývoja plodu....teraz sa možme snažit opat o bábo vo februári a lekár mi dal nech si zoženiem ,, NOSIFOL,, - podla letáčiku, je určený pre ženy, ktoré majú problém s otehotnením...je to zmes vitamínov, a neobsahuje hormony..... máte s tým niektorá skusenosti? hladala som rozne príspevky na nete, našla som ich viacero, ale sú na českých stránkach, v naších lekárnach ešte nieje dostupný..... české žienky sú s tým spokojné, jedna písala, že do 2 mesiacov otehotnela
Vies co ja som na tom rovnako..doberiem posledne balenie a vidim to tiez na ivf...hadam sa to uz podari...
@maminka1986 gratulujem...davaj si na seba pozor....
@buxus24 dakujem si miláá 🙂))dávam len keby mi lepšie býva 🙂 je to ok xi
@maminka1986 bude ty to zvladnes 😉
@buxus24 dakujem si ozaj zlatáá 🙂
Ahojte baby,tie ktore ste brali nosifol po akom case zacal ucinkovat,ake ste mali vedlajsie ucinky?nemali ste z neho nafuknute brucho? Atd budem vdacna za kazde info ;)
Kocky ak matr este niektora nosifol na predaj napiste mi mam zaujem lebo zasobi mam uz len na 15dni...
Ahojte, snazim sa už rok ale nic,tieš uživam nosifol predpisal mi to doktor a dal mi rady , nemat kazdy den sex .. ale v tyždni 2 krat 3krat .. mislym si ze mi to pomoze ale neviem ale no uvidime. 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby beriem uz mesiac nosifol a dostala som dnes menstruaciu ale slabu a neviem cy by to mohlo byt tehu,, vedely by ste mi poradit?
@miselka020 ahoj, este mas na predaj ten nosifol ? teraz som nasla tuto diskusiu, viem ze je to uz davno, ale skusim 🙂
Ahojte chcem vam len napisat ze mne nosifol pomohol ale kombinovala som to aj s inofolicom,snazili sme sa cca 3 roky a ani nje po dva a pol mesiaci sa zadarilo brala som jeden sacok rano a.jeden vecer
@sobicatko6 ahoj,uz nie..
@miselka020 uz netreba mala som pomohol
@sobicatko6 juuuj ja som omylom klikla na tebe chcela som odpisat
@vive ,uz ho nemam ,davno som ho posunula dalej..
@miselka020 ok nevadi, dakujem aj tak za odpoved 😉 ako dlho si ho užívala a pomohol ?
@vive ja som ho uzivala asi 6mes.no tazko povedat ci pomohol alebo dopomohol,ja som bola na ivf..
@sobicatko6 ahoj, prosím ťa a ako dlho si užívala ten nosifol? Mne ho teraz tiež doktorka odporučila, tak som si ho dneska bola v lekárni objednať. Lekárnička mi aj pozerala, či to nie je rovnaké s tým inofolicom, čo tiež spomínaš, ale že nie je, tak mi objednala nosifol. A užíval ho aj tvoj manžel alebo len ty? Ďakujem za odpoveď 😉
@wewewelina celkovo som ho brala tri mesiace 2x1 , a manzel bral ani nie mesiac folandrol.nosifol je iny lebo obsahuje aj ine vitaminy kdezto inofolic len kyselinu listovu a inozitol,ale ja som ich kombinovala :D
@sobicatko6 a ten folandrol to sú tiež nejaké vitamíny? No zatiaľ ho budem brať len ja... lebo asi iba vo mne je problém... vynecháva mi cyklus, tak teraz som nasadila alchemilkový čajík a uvidíme 😉
@wewewelina ano vitaminy pre muzov na spermie
Ahojte.s priateľom sa snažíme o dieťatko a stále nič.lekár nám odporučil nosifol.pomáha??
Ahojte, predam dve balenia Nosifol Forte plus pridam nedobrate balenie-uz ho nepotrebujem, pomohol k comu mal 🙂 cena za balenie je 16eur plus postovne podla tarif SP.Poprosim piste do spravy ak ma niekto zaujem .Dakujem
Ahojte, predam dve balenia Nosifol Forte plus pridam nedobrate balenie-uz ho nepotrebujem, pomohol k comu mal emoticon cena za balenie je 16eur plus postovne podla tarif SP.Poprosim piste do spravy ak ma niekto zaujem .Dakujem
@jania023 Nie, už ho nemá, lebo ho predala mne 😉
@wewewelina jaaaaj tak dobre 😉😁
Kocky ako zmAzem ten moj "inzerát" ? Nevyznám sa tu 😊
Ahojte zienky. Ja som rok po laparoskopii, kde mi odobrali vyse 4cm cystu a pol vajecnika, cystu mam stale a aj po Nosifole sa nam relativne rychlo, po pol roku, sa nam podarilo otehotniet 😊😊 Asi 2 mesiace som brala Nosifol, kedze su to len nejake vitaminy, tak som to skusila. Mojmu muzovi som nasadila Folandrol a podarilo sa 🙂 Neda sa jednoznačne povedat, ze pomohlo prave toto, ale verila som tomu. Ale mozem povedat, ze prave Nosifol mi vratil ovulaciu, ktoru som par mesiacov nemala, takze nieco na tom bude 🙂 Nebojte sa toho a skuste to, nie je to prave najlacnejšie, ale myslím, ze pre nase deticky sme schopne obetovat vsetko ;) Drzim palce všetkým snazilkam! A naozaj plati to otrepane, ze psychika je najdôležitejšia. Viem, ze je to tazke, ale nasa hlava ovplyvni vela 🙂
A kto by ste chceli, tak z Nosifolu mi zostalo este 8 sackov - predám za 5€, Folandrol mám 24 sáčkov za 15€ a Femibion 1-26ks za 10€. Niekomu sa ešte môžu hodiť, mne sú už zbytočné 😊

@lucka444 ahoj aj ja som brala inofolic aj nosifol a inee všeliaké produkty na podporu otehotnenia cvičila hormonalnu jogu atd a nič z toho nezabralo :(
až IVF ...