Občasná inkontinencia a menštruačné nohavičky
Ahojte, mám takú občasnú inkontinenciu - keď sa smejem, skáčem, namáham sa. Vraj to máveľa žien. Chcem sa spýtať, či menštruačné nohavičky udržia takýto občasný únik? Nechcem nosiť vložky, je to nepohodlné a keď vidím tú kopu odpadu, je mi z toho zle.

@vlasica19 Ale veď jasné, že je. Neviem, prečo by mali mať nejak inak určené veľkosti. Podľa tohto sa dá normálne vybrať. Veď ani pri normálnych nohavičkách nemáš rozpísané veľkosti v cm.
aj minule som spominala, ze je na ne akcia. aj teraz tusim, ale neviem ci tiez 1+1 alebo ze 50% alebo take cosi. treba pozriet.
@cialota to si jej teda pomohla😂 v podstate obehaj si vsetko a popozeraj net, vsak niekde ti to ukaze, ziadna veda...asi sa pytala preto, ze niekto, kto o tej akcii vie, ju usetri zhanania, a rovno povie, kde tu akciu maju😉
@barborkabar To by som skor pochopila pri vlozkach, ze krabicku neotvoria, to je podla mna logicke, lebo to si davas priamo na telo, pomenujme to tako. Ale tak nohavicky hadam kazda preperie predtym ako si ich oblecie.
@vlachienka vies co, ked nakupujem online veci, tak tam mavaju rozpisane velkosti a rozmery v cm, ci uz obvod pasu, alebo pri trickach obvod hrudnika atd.
@barborkabar To veru neviem, ale vidi sa mi, ze len cierne. Cierna je moja farba, ine neriesim 😀
@mysiarka takze ich vyrobili presnepre teba 😀 mne v lekarni tiez ukazovala len cierne. kde ich najradsej kupujete?