icon

Objavila som si malú hrčku nad prsníkom

saraandsara
Včera o 11:53

Ahojte,

Pred tyzdnom som si nahmatala hore nad prsnikom pri klucnej kosti malu hrcku. Dnes ma dr referoval na vysetrenie. Chapem, ze je to normalny postup ale aj tak som strasne vystresovana. Verim, ze je to nejaka uzlina alebo tukova hrcka, ale aj tak…
Mam 39, ziadne ine problemy, hrcka je nad prsnikom smerom ku klucnej kosti, viem ju pohybovat prstami, je akokeby do kozou, velkost ako hrasok, ale trosku tvrda, ale nic neboli a ani nemam ziadne zmeny na prsniku (teda podla mojho uvazenia).
Tie co mate skusenosti prosim upokojte ma, ze pridem skontroluju a budem dalej happy… V hlave mi idu (samozrejme) rozne scenare, clovek sa boji, aj ked verim, ze to bude ok.

sisamisaaa
Včera o 11:57

Možno uzlinka alebo cysta, z toho ako to popisuješ. Ja by som bola vydesená ako myš, je to normálne, ale z veľkej pravdepodobnosti to bude niečo z tohto, a aj keby náhodou to bolo niečo horšie, ešte stále to nemusí byť koniec sveta a s ďalšou veľkou pravdepodobnosťou to bude mať riešenie. Držím palce!

lalala2020
Včera o 12:05

Presne také niečo sa objavilo priateľovi na krku a druhá na hlave v rovnakom čase… tiež trocha šok… jedno z toho bol zápal, druhé ani nevieme, hoci bol pri niekoľkých lekároch.. pravdepodobne lymfatická uzlinka. Pomaly sa to zmenšovalo. Vtedy som vyhľadávala na nete a zdá sa, že sa to objavuje pomerne často a ľudia sa vždy pýtajú zľaknutí, čo to je… nestresuj, v priebehu krátkej doby si tu minimálne teda druhá, ktorá vyhľadáva info ohľadom tohto problému

janinah
Včera o 12:55

Robiš co treba a uz len počkať na histologiu.Keďze som na ňu čakala v zivote uz nie raz tak viem,že nijako neovplyvniš vysledok ci už stresovat budeš alebo nie.Problem rieš až keď naozaj nastane. Ked budes mať taky pristup bude sa ti ľahšie žiť.