icon

Obriezka u mužov: bolestivosť a rekonvalescencia

14. sep 2026

Ahojte skôr otázka pre mužov. Idem na obriezku, chcel som sa spýtať či zákrok boli, ako dlho to trvá a či ste po zákroku mali nejaké bolesti a kedy ste začali opäť fungovať v posteli 🙂

anonym_b9c1b9
14. sep 2026

Tu asi nikto nebol. 🙂 Tak nam tu daj vediet, ako to prebiehalo ...

anonym_125cf6
14. sep 2026

Jasne, že to boli. Však ti budú rezať vtáka

crazy_cat_lady
14. sep 2026

Zakrok samotny nie, len injekcia, ktoru dostanes. Po zakroku to samozrejme boli a je citlive, to, po kolkych dnoch je clovek schopny sa vratit k sexu je asi velmi individualne

anonym_20f0b8
14. sep 2026

môj mužovi to robili zo zdravotných dôvodov - je diabetik a mal opakované zápaly čiže mu odporučili tento zákrok, bolo to veľmi bolestivé prvé dni, ale dá sa to vydržať

anonym_baa389
14. sep 2026

@anonym_autor Ja som bol tento rok kvôli fimóze (som diabetik). Mal som celkovú anestéziu. Samotná operácia ma nebolela. Ale rekonvalescencia bola taká neprijemna a trvala cca. 7 až 10 dní. Po dvoch týždňoch som už bol viac menej OK. Úplne sa mi zlešila hygiéna, penis mi už nesmrdí. Čo sa týka sexu, tak až po 4 - 6 týždňoch. A v sexe je to super. Normálne už precítim v sexi všetko. Jediné, čo ľutujem, že som na cirkumcíziu nešiel skôr.

anonym_baa389
14. sep 2026
@crazy_cat_lady

Zakrok samotny nie, len injekcia, ktoru dostanes. Po zakroku to samozrejme boli a je citlive, to, po kolkych dnoch je clovek schopny sa vratit k sexu je asi velmi individualne

@crazy_cat_lady Ak to má zo zdravotných dôvodov, tak môže ísť zadarmo do celkovej anestézie.

anonym_baa389
14. sep 2026
@anonym_b9c1b9

Tu asi nikto nebol. 🙂 Tak nam tu daj vediet, ako to prebiehalo ...

@anonym_b9c1b9 Ale boli mnohí užívatelia. Aj ja medzi nimi.

anonym_b9c1b9
14. sep 2026
@anonym_baa389

@anonym_b9c1b9 Ale boli mnohí užívatelia. Aj ja medzi nimi.

@anonym_baa389 a aj si rodila? 🙂

anonym_baa389
14. sep 2026
@anonym_b9c1b9

@anonym_baa389 a aj si rodila? 🙂

@anonym_b9c1b9 Ja som muž, takže nie. 🙂