icon

Ochrnutie, pád z vysokej výšky - Kováčová

lenush12
15. okt 2017

ahojte zienky, stala sa mi nehoda. spadla som z piateho poschodia. Zlomila som si panvu, krizivu kost a tri stavce. Som poloochrnuta na jednu nohu. UZ 4 mesiac lezim. Otazka je ci este niekedy budem chodit. Nemate skusenosti s Kovacovou. Myslite ze mi tam mozu pomoct?

Strana
z4
lenush12
autor
23. okt 2017

Áno kvôli frajerovi.

lenush12
autor
23. okt 2017

Dievčatá nedá sa vrátiť čas? :(

silvinkakrajcirova
23. okt 2017

Neda sa vratit...ale musis zacat verit ze budes znovu chodit...vela sil ti prajem...nevzdavaj to...stale to moze byt ako predtym 😊

juliet86
24. okt 2017

@lenush12 cas sa neda vratit. Ak mate pozicky a ty si momentalne invalidna zvaz osobny bankrot. Ulavi sa ti. A tiez byt tebou zavolam psychologovi psychiatrovi v tvojom okoli. Drz sa

lenush12
autor
25. okt 2017

Všetko je na nič. Ešte sa mi začalo robiť aj cysticke akné.

lenush12
autor
27. okt 2017

Myslíte že sa dá dať dokopy opadnuty členok na jednu stranu?

juliet86
27. okt 2017

@lenush12 nie som lekar ale vselico sa da. Dali ti tu baby aj ja vela rad (psycholog, psychiater, cvicit aspon ruky, osobny bankrot, poradit sa s pravnikom, so socialnou poistovnou)
podarilo sa ti nieco z toho? drz sa

suzie.h
27. okt 2017

Ahoj, Leni! Predcasom som tu nahodou narazila na tuto diskusiu a je mi velmi luto, co sa ti stalo! Verim, ze je to velmi tazke, prist zrazu o tak samozrejme veci, ale podla toho, co pises, dostala si druhu sancu a mas velku nadej vratit sa k zivotu ako predtym. Nepasujem sa za Tvoju kamaratku, nepoznam Ta naozaj dobre, ale vzdy si na mna posobila ako silna zena a rozhodne ako velmi dobry clovek, a nedokazem uz byt ticho... Tak mi, prosim, prepac tvrdsie slova - musis sa odrazit od dna, prestat sa utapat v sebalutosti a zacat za ten zivot bojovat! Lebo nikto iny, ziadna Kovacova, za Teba tu drinu neodmaka... tu Ti nikto nepovie, ako velmi sa da dokopy clenok, ale v podstate je to aj jedno - lebo tam vonku je vela ludi, ktori Ta maju uprimne radi a chcu byt s TEBOU bez ohladu na to, ci budes lezat v posteli, budes na vozicku alebo to, v co verim aj ja - budes znova normalne chodit. Chcu Ti pomoct akokolvek mozu, chcu prist za Tebou, tak ich k sebe pusti. Ver, ze priatelia Ti pomozu prijst na ine myslienky a pomozu Ti nazbierat silu, aby sa ti bojovalo trosku lahsie. Velmi Ti drzim palce, aby si to vsetko zvladla! A ak Ti mozem akokolvek pomoct, nevahaj a napis mi, ci uz tu do spravy, alebo na fb...

lenush12
autor
27. okt 2017

Nie je to zasa také hrozne aby som musela vyhlásiť bankrot. Len sa mi nakopilo veľa veci tak to horšie všetko vnímam...psychológ asi domov nepríde. Chystám sa do tej kovacovej.

lenush12
autor
3. nov 2017

Tak dnes bola u mňa konečne fyzioterapeutka a povedala že to je otázka svalov a nie nervov. Čo je veľmi pozitívne. Takže by som to mala rozchodiť jednoznačne 🙂. Kováčová bude najskôr 20 novembra sú tam plnky.

mery34
3. nov 2017

@lenush12 to su vyborne spravy. ☺myslim, ze ti tu vsetci drzia palce.

zibi
3. nov 2017

@lenush12 drzim prsty

lenush12
autor
4. nov 2017

Ďakujem vám :*. Na Vianoce by som už mohla chodiť 🙂

lenush12
autor
6. nov 2017

Tak 15 tehotenstva nastupujem do kovacovej 🙂

lenush12
autor
6. nov 2017

Malo byť bez toho tehotenstva :D

redlola
6. nov 2017

👏

redlola
6. nov 2017

@suzie.h tlieskam za parádnu odpoveď

juliet86
7. nov 2017

@lenush12 gratulujeme! Posli poto. Fotku izby a rehosiek! To das!!!

lenush12
autor
10. nov 2017

Dakujem. Zasa mi je smutno ako všetko je :(

srnka77
10. nov 2017

ahoj lenush12. aj ja som prežila pád z 5.poschodia. bola som v Kováčovej 2 mesiace a momentálne chodím o francúzskych barliach. dlhé vzdialenosti neprejdem, ale chodím.mala som operovanú pravú pätu aj členky, v pravom chodidle mám dézu. verím, že pokiaľ si nemala spevnenie v chodidlách môžeš znovu chodiť normálne. ja už nie...

zuzana247
10. nov 2017

@lenush ahoj,na kovacovej su super odbornici. Dali nam tam dokopy znameho,ktoremu sa upchala cievka v hlave a tym ciastocne ochrnul,prognozi mal zle a dnes chodi,soferuje,je samostatny 🙂
Tak neboj,vela robi psychika. Drzim palceky,aby si coskoro chodila 🙂 😘

juliet86
10. nov 2017

@srnka77 ahoj. Ak ti to nevadi mozem sa spytat ako prislo k tomu pafu? Ak ti je to neprijemne ignoruj ma ;)

lenush12
autor
11. nov 2017

Srnka 77 prečo si mala operovaný členok?

lenush12
autor
11. nov 2017

A čo je to deza? Mala si nejako členok poškodený? A to ti operovali hneď po páde?

lenush12
autor
11. nov 2017

Juliet nešťastnou nahodou

srnka77
11. nov 2017

@juliet86 ja som skočila sama,nebola to nešťastná náhoda

juliet86
12. máj 2019

@lenush12
@srnka77 ahojte dievcata. ako sa mate po roku a pol?

Strana
z4