Očkovanie a kvasinky
Už roky má trápi svrbenie dole diskonfort aj v okolí konečnika gynekológ už mi nevie pomôcť a ja som skúsila už asi všetko možné krv moč kultiváciu výter mám negatívne ani cukrovka ani candidu v črevách kultivácia moč kvasinky negatívne.Skušalabsom rôzne maste probiotiká vytaminy doplnky na ničenie kvasiniek (oregano Čierny orech ) výplachy sedacie kúpele v čajoch sode ...proste nie je nič čo by som nevyskušala Wobenzym zelený jačmeň chlorella od Gw a veľa ďalších... samozrejme dieta tá bola ako prvá .. hygiena (vložiť tampóny probio aj riadne...) Nikdy ma to neprešlo ani len na jediný deň 😭😭😭Je tu niekto kto podstúpil očkovanie ?Asi moja posledná možnosť 😭
Ahoj 🙂 to je fakt masaker, že Ťa to drží tak dlho.
ja ani neviem čo by som Ti poradila ale podelím sa, čo vždy pomohlo a pomáha mne.
tieto probio stoja okolo 20 eur, sú špecializované presne na ženské problémy. toto väčšinou skĺbim s probiotikami do pošvy Gynoflor.. na potieranie zvonka používam Fungicidin (taká zltobiela tubička krémik)
no a strava - biele jogurty, acidka, pečivo úplne vysadiť, sladké vôbec. obedy iba šalát s kuracím... ja ešte užívam aj Psyllium, konopné semiačka (na lyžičku, zapiť ) 🙂
@banderaska29 tieto som už brala poradila mi ich online Gynekolog tu na MK :( probiotiká som už skušala akékoľvek niektoré boli aj poriadne drahé ešte viac ako tieto :( ani si nepredstavujem radšej koľko som už dala do toho € dávam ešte nádej že mi pomôže nový Gynekolog len momentálne majú veľa....Viete nechcú má liečiť keď všetko mám v poriadku :( pritom ja som si istá že tu candidu mám veď ja som brala toľko antibiotiká lebo doktory vedia iba to predpisovať...
Vysadila si uplne cukor? Nejes nic sladke? Ak ti to spustili ATB,su to proste premnozene kvasinky v tele. Neviem,ako si prisla na to,ze creva mas v poriadku,ale ak by to bola pravda,kvasinky nemas. Teda za predpokladu,ze sa dole umyvas len cistou vodou.
@ika11123 lekár vám môže predpísať antimykotikum, napríklad Terbinafin (to je účinná látka). Je to dosť silné, má veľa nežiadúcich účinkov, ale mohlo by pomôcť.
Skús acidko-normálne si ho "tam" výstrelmi, urob si sedací kúpeľ. To mne pomohlo.
A robili ti kultiváciu? Akú kultiváciu? Skús iného gynekológa.
@iwesska ja netvrdím že mám čreva v poriadku ....to tvrdia lekári keďže kvasinka sa v žiadnom odbere alebo stere nepotvrdila preto mi nič ani nepredpišu...ale ja proste tomu neverím že som v poriadku ináč by som nemala svrbenie s diskonfort konečníka a poš.nejem cukor mám iba 47kg nejem sladké ryžu zemiaky pečivo som vylučila úplne mlieko iba rastlinné.. dva mesiace som mala fakt drastickú diétu ale žiadna zmena :( či len minimálna na diéte som stále už som si zvykla bez cukru
@zuzliq iba tu klasickú mi urobil lenže všetko bolo ok tak tú druhú všestrannu nerobil....on stále točil o cukrovke tak som sa nahnevala a šla na odbery ku všeobecnému ten mi vzal krv mala som nízke leukocyty ale fakt nič hrozne a vtedy som mala aj herpes... moč v poriadku stolica v poriadku aj ster z konečnika bol v poriadku. znova som šla ku Gyn tá ani tie papiere nepozrel 🙄 povedal mi iba toľko že už nie som najmladšia mám 34r a tehotenstvom sa to môže upraviť 🙄 tak zo slzami v očiach som odišla
@ika11123 https://www.abczdravia.sk/p-289/vagi-flora-30-k...
Poradenstvo k tomu na fb:Andrej Medved-moja cesta ku zdraviu

@ika11123 ockovanie proti comu? Svrbeniu?