icon

Oddialenie menzesu pomocou citrónu

majkap123
24. aug 2023

Zdravim chcem sa Vas spytat mate skusenost oddialivanie menzesu s citronom??? Pomohlo to? Mam doma norethisteron ale mam z toho respekt ked som pozerala rozne sksuenosti.
Dakujem

melanta
24. aug 2023

Mohla by som aj 5 kíl citrónu denne a menzesom by to nepohlo. Tak ako mi červené víno nikdy neprinieslo skorší menzes.

majkap123
autor
24. aug 2023

@melanta to vazne?? Tak ja uz trz vazne neviem co mam spravit.

athena27
24. aug 2023

@majkap123 každá žena je iná, ale mne tie citróny naozaj pomáhali :D žiadny zázrak, ale na 3 dni oddialiť a mi to bežne podarilo keď tom potrebovala hlavne v lete. A urýchliť sa mi zas úplne v pohode darilo horúcou vaňou :D

ruxandra
24. aug 2023

Skusala som, nepomohlo. Urcite sa na to nespoliehaj. Raz mi meškali, raz nie. Myslim, ze by to rovnako dopadlo aj bez..

anavixy
24. aug 2023

Hej hej ja som skusala vysoke davky vit C kedze norethisteron som uz nestihala, myslela som si ze pomohlo.. potom ze pomohlo az nejako velmi.. tak som vyskusala aj to vino (asi tri hlty kedze cervene neznasam) na “vyvolanie”… nakoniec som bola tehotna 😂 ak to pre teba nie je extra dolezite aby si ich nedostala nacas tak vyskusaj, preco nie, ale norethisteron je istejsi

rachel36a
24. aug 2023

Nepomoze skoro nic neoddiali...norethisteron je urcite lepsja volba

gejb
24. aug 2023

@majkap123 u mňa citrón zaberá. Ale každá sme ina, musis len skúsiť a čakať ci zafunguje.

henriettak
24. aug 2023

Tieto domáce recepty sú také, proste nemôžeš sa na ne nejak spoľahnúť, aj keď teda poznám aj také prípady, kedy ani tabletky nezabrali tak, ako by mali

majkap123
autor
24. aug 2023

Ja som z toho normalne zufala neviem co zvolit🙈

gejb
24. aug 2023

@majkap123 no ak potrebuješ oddialiť na dovolenku daj tabletky, to máš istotu. Ak len preto ze ma prísť frajer na víkend alebo kvoli oslave tak skus citrón a uvidíš ako tvoje telo reaguje.

mimka1402
24. aug 2023

@majkap123 Mne pomáhalo, ale ja som kúpila si vitamín C v prášku v dmke za cca 3€ a dávala si do nápojov a čajov a myslím si, že mi to oddialilo. Raz dokonca na 2 mesiace ale to som veľmi prehnala to. Keďže som pila aj citrónove nápoje, tento vitamín C asi tri týždne.. Na moju obhajobu mala som 17 a rozum som nemala. 😀

anavixy
24. aug 2023

@majkap123 a preco potrebujes oddialit? Kolko mas rokov? A preco sa bojis toho norethisteronu?

januska12323
24. aug 2023

Z citrónu sa nič nestane maximálne placebo efekt o deň posunie.

beronsche
24. aug 2023

@majkap123 bezne uzivam vyssie davky vit C pri chorobe, nikdy to ziaden vplyv na menstruaciu nemalo.. Ak teda prave vit C ma mat ten zazracny ucinok.
S norethisteronom mam dobru skusenost.(ziadne vedlajsie ucinky, menstruacia po dobrati uplne bezna). Ale samozrejme skusenost je neprenosna..
Ak mas naozaj opodstatneny dovod, si si vedoma aj neziad. ucinkov a najma to mas skonzultovane s lekarom, tak ja by som do toho isla. A to vravim ako niekto, kde ma pred liekmi velky respekt.

veselo_neveselo
24. aug 2023

Najlepsie neoddalovat, ale to si asi nechcela pocut 🙂
Norethisteron, lebo na ten ja vacsi spolah ako na babske recepty s citronom.

luga_luga
24. aug 2023

vobec nepomohlo, jedla som 2denne

taktotedanie
24. aug 2023

@majkap123 nepomoze to

barbie1981
24. aug 2023

Akurát som dobrala celé balenie norethisteronu, u mňa úplne bez problémov. Čiže moc sa ich neboj