Odstránenie polypu v maternici naruší cyklus?
Ahojte dievčatá
Moja otázka : odstránenie polypu v maternici môže rozhádzať cyklus ? Ide o to že dostávam menštruáciu vždy 3.
A mám ísť na zákrok no bojím sa že mi to úplne rozhadze cyklus tak že už mi menstruacia bude chodiť iný deň
Ďakujem za každé info
Ahojte, som 2 tyz.po HSK/kyretazi..bola som v KE na 1dnovej mikrochirurgii, ja som mávala 2dni dosť silné až zhluky krvavé šli zo mňa, oslabovalo ma to, bolesti v krížoch.. zákrok v pohode a aj po.Menzes prišla týždeň po zákroku.. celkom v poho, krv úplne "pekna" iná, taktiež som zvedavá na ďalší priebeh menzesu🙃 výsledky sú v poriadku, tak aj psychicky sa mi uľavilo.. moje skúsenosti..
Ahojte dievčatá mám po … ešte ležím na lôžku ale bolesti po zákroku mám
Je to ok ? Lebo sestričky vravia ze väčšinou od bolesti injekcie nedávajú a keď mi dali tak nezaberá .. ďakujem
@klaudinkax Ahoj.Ja som len trošku cítila.A keď ma po necelých 2h.po zákroku prepúšťali tak mi povedali,že ak by som mala bolesti mám si dať niečo od bolesti,ale nebolo treba.
@gaaaa ďakujem
A to krvácanie je asi ok ? Dôjde mi to taká čerstvá krv .. ešte som mala aj ranku na maternici
@klaudinkax Áno aj ja som mala čerstvú krv ale len v ten deň potom špinenie a hneď do týždňa som dostala ms.
@gaaaa a dostala si akože na termín ako ti chodil ? No mne bolesti pekne odišli. Mám len úplne jemne spinenie skoro žiadne , len keď idem wc tak trošku na toaletnom inak nic skoro
@klaudinkax Aj ja som to tak mala.Áno presne načas ešte aj o pár dní skôr. To som sa zľakla keď mi pred zákrokom dr.čo ma operoval povedal,že nedostanem a moja dr. mi povedala,že u každého to je individuálne.
@gaaaa presne aj mne povedala keď ma prepúšťala mi povedala 4-6 týždňov že nedostanem , ďakujem a teraz sa cítiš ako? Ako menštruácia, bolesti, a krvácanie celkovo ?
ahojte, ja som po zakrkoku bola len otapena, unavena, preto som isla aj k mamke a nechala som sa rozmaznavat, kedze uz mam doma dvoch pubertakov, vydrzali par dni bez mamky. Bolesti neboli a ano tiez ta krv bola taka "pekna" cervena, aj ked menzes dostanem tak je taky akokeby "krajsi" teda ta krv je cervensia a uz nie take hnusne zhluky ...prislo to aj nacas, no a prve dva dni mam take "horsie" ale v porovnani co bolo je to lepsie hehe.. no ako sa citite vy?

@klaudinkax teraz nie, sama nechapem lebo vlastne uz po 10 dnoch od zakroku som dostala ms lebo v tom case aj podla kalendara mam mat. verim ze to tak ostane a rovnako dostanem aj tento mesiac. proste hormony