icon

Odstránenie polypu v maternici naruší cyklus?

klaudinkax
2. feb 2024

Ahojte dievčatá
Moja otázka : odstránenie polypu v maternici môže rozhádzať cyklus ? Ide o to že dostávam menštruáciu vždy 3.
A mám ísť na zákrok no bojím sa že mi to úplne rozhadze cyklus tak že už mi menstruacia bude chodiť iný deň
Ďakujem za každé info

Strana
z2
tana85
4. feb 2024

@klaudinkax teraz nie, sama nechapem lebo vlastne uz po 10 dnoch od zakroku som dostala ms lebo v tom case aj podla kalendara mam mat. verim ze to tak ostane a rovnako dostanem aj tento mesiac. proste hormony

tana85
4. feb 2024

@gaaaa o dost lepsie, ale zase co tam moze krvacat ked 10 dni predtym robili kyret. takze tazko povedat ako to pomohlo, uvidim pri dalsom. chcem verit lekarovi, ze mi to vyberal aj preto lebo polypy zhorsuju priebeh menzesu, a budd to mat pozitivny vplyv

gaaaa
4. feb 2024

@tana85 Ja som tiež zvedavá čo bude teraz.Keď to bude ako minulý mesiac budem to musieť riešiť. Jedine čo mi trochu bolesti ustúpili.

evita007
22. feb 2024

Ahojte, som 2 tyz.po HSK/kyretazi..bola som v KE na 1dnovej mikrochirurgii, ja som mávala 2dni dosť silné až zhluky krvavé šli zo mňa, oslabovalo ma to, bolesti v krížoch.. zákrok v pohode a aj po.Menzes prišla týždeň po zákroku.. celkom v poho, krv úplne "pekna" iná, taktiež som zvedavá na ďalší priebeh menzesu🙃 výsledky sú v poriadku, tak aj psychicky sa mi uľavilo.. moje skúsenosti..

gaaaa
22. feb 2024

@evita007 Ja som dostala pár dní po zakroku ms v pohode a ďalšia bola úplná katastrofa a minulý mesiac tretia po zákroku celkom v pohode.

evita007
22. feb 2024

@gaaaa tak asi to chvíľu bude trvať a snad sa to znormalizuje, držím palce ;)

gaaaa
22. feb 2024

@evita007 Ja osobne moc rozdiel pred a po zákroku zatiaľ nevidím. Ale dúfam,že sa to všetko zmení. Ďakujem podobne aj Vám držím palce.

evita007
28. feb 2024

@gaaaa tak sledujem svoje telo a zmeny, akurat sa objednavam aj na kontrolu ku gyndoske, dalsia ma prist okolo 7/3 tak uz sa neviem dockat :D Mne pomaha na hormonalnu upravu GYNEX + pijem caj alchemiku a rebrickovy, mam pocit, ze to pomaha, drzme si palce teda :D

klaudinkax
autor
11. mar 2024

Ahojte dievčatá mám po … ešte ležím na lôžku ale bolesti po zákroku mám
Je to ok ? Lebo sestričky vravia ze väčšinou od bolesti injekcie nedávajú a keď mi dali tak nezaberá .. ďakujem

gaaaa
11. mar 2024

@klaudinkax Ahoj.Ja som len trošku cítila.A keď ma po necelých 2h.po zákroku prepúšťali tak mi povedali,že ak by som mala bolesti mám si dať niečo od bolesti,ale nebolo treba.

klaudinkax
autor
11. mar 2024

@gaaaa ďakujem
A to krvácanie je asi ok ? Dôjde mi to taká čerstvá krv .. ešte som mala aj ranku na maternici

gaaaa
11. mar 2024

@klaudinkax Áno aj ja som mala čerstvú krv ale len v ten deň potom špinenie a hneď do týždňa som dostala ms.

klaudinkax
autor
12. mar 2024

@gaaaa a dostala si akože na termín ako ti chodil ? No mne bolesti pekne odišli. Mám len úplne jemne spinenie skoro žiadne , len keď idem wc tak trošku na toaletnom inak nic skoro

gaaaa
12. mar 2024

@klaudinkax Aj ja som to tak mala.Áno presne načas ešte aj o pár dní skôr. To som sa zľakla keď mi pred zákrokom dr.čo ma operoval povedal,že nedostanem a moja dr. mi povedala,že u každého to je individuálne.

klaudinkax
autor
12. mar 2024

@gaaaa presne aj mne povedala keď ma prepúšťala mi povedala 4-6 týždňov že nedostanem , ďakujem a teraz sa cítiš ako? Ako menštruácia, bolesti, a krvácanie celkovo ?

evita007
11. apr 2024

ahojte, ja som po zakrkoku bola len otapena, unavena, preto som isla aj k mamke a nechala som sa rozmaznavat, kedze uz mam doma dvoch pubertakov, vydrzali par dni bez mamky. Bolesti neboli a ano tiez ta krv bola taka "pekna" cervena, aj ked menzes dostanem tak je taky akokeby "krajsi" teda ta krv je cervensia a uz nie take hnusne zhluky ...prislo to aj nacas, no a prve dva dni mam take "horsie" ale v porovnani co bolo je to lepsie hehe.. no ako sa citite vy?

Strana
z2