icon

Opakované gynekologické zápaly

desa12
17. feb 2023

Ahojte, dajte mi prosim nadej. Uz 3,5 roka mam neustale opakovane svrbenie, vracia sa to aj 3x do mesiaca, takze to mam skoro stale. Vzdy mi u gynekologa vyjde nejaka premnozena bakteria. Samozrejme som uz vyskusala snad vsetko na svete ( probiotika, vysetrenie partnera, bavlnene pradlo…) jedine co mi pomaha aspon na zmiernenie priznakov su probiotika gynimun rapid.

Viem, ze nie som ani zdaleka jedina ale je tu niekto taky, kto sa toho aj zbavil? Ako??? Potrebujem asi nejake kuzlo, som z toho uz totalne zufala.

Dakujem za odpovede

Strana
z2
desa12
autor
23. apr 2025
@svetlanqq

@desa12 ja mam to iste a nic mi nepomaha
Ani co mi predpise gynekolog, ani caje , vitaminy, strava, nic
Uz sa vam to zlepsilo?

@svetlanqq ano je to lepsie, v poslednom komentari som pisala ako 🙂

zuzanka108108
24. apr 2025
@desa12

Ak toto este niekto cita, alebo hlada nejaku radu, po nekonecnom trapeni mi pomohlo len nebrat antibiotika a nasadit obrovsku davku probiotik ( peror. aj vagin.), problem bol sposobeny tym, ze mi bez akehokolvek patrania vzdy nasadzovali iba atb dookola, trvalo to mozno aj 3-4 mesiace ale vsetko sa mi upravilo, stale este obcas citim, ze sa nieco deje ale neletim hned ku gynekologovi ale nasadim aj lokalne probiotika a samo sa mi to da dokopy. Ja si kupujem obycajne probiofix a vaginalne gynimun rapid( myslim, ze prave tieto boli pre mna vykupenim)

@desa12 Ahoj, ja bojujem s rovnakym problemom presne rok, akurat som riesila este aj kondylomy...tiez uz som mala extremne vela atb za posledny rok a stale sa to opakuje. Ked pises o velkych davkach probiotik - kolko si davas denne? A tie vaginalne cipky ako casto? Pripadne dodrziavas k tomu aj nejake zasady stravovani? Dakujem za odpoved

palculienka40
24. apr 2025

@desa12 skus gynela silver caps a pena. Maju tirz na umyvanie. Ked aom bola zufala zabralo a davam si uz len to.

adri_24
24. apr 2025

@desa12 ja mám približne rovnaké problémy, neustále zápaly, svrbenia, preto som sa rozhodla že vyskúšam ošetrenie Gynolaserom, beriem aj probiotika Lysgyn.

Strana
z2