icon

Opakované zápaly, krvácanie, ureaplasma

laura222
13. mar 2016

Ahojte, pisem sem z dovodu ze po prihlaseni sa na strankach kde by mal reagovat doktor mi nejde poslat otazku :( pokusim sa napisat moj problem, ktory trva uz asi treti rok strucnejsie. 3 roky dozadu preventivka na gyn. - streptokok, antibiotika, mykoza, ecoly v mocovych cestach, mykoza, ecoly zistene pri gyn.prehliadke a takto dokola.. Dovtedy som nikdy nemala nic podobne ani len mykozu a odvtedy ako na beziacom pase. Co preventivka to antibiotika. Bud gynekologicky problem alebo urologicky. Zmenila som lekarku, nova lekarka mi na moje naliehanie urobila nejake specialne vysetrenia kde zistila ureaplasmu. Doxyhexal dobrany, vysledky dobre. Avsak stale sa mi opakuje krvacanie medzi menstruaciou, nemyslim si ze je to ovulacne kedze niekedy sice je v strede cyklu ale napriklad teraz prislo 3 dni po skonceni menzesu, pripadne ruzovkasty vytok. Uz som zufala neviem z coho to moze byt. Cytologiu som mala vzdy v poriadku, mam od narodenia ranku na maternici, na vajecniku polycisticke zmeny /doktorka povedala ze to nic nie je/, 30 rokov, staleho priatela, dieta ziadne zatial - akoby som aj mohla ked mam stale nejake problemy, ziadny sex uz ani nepamatam. U doktorov som ako na beziacom pase, snazim sa to riesit ale niekedy mam pocit ze doktorka si mysli ze som hypochonder, ved nejake to krvacanie hore dole ved to je nic.. Ja neviem ja si nemyslim ze bezdovodne krvacanie len tak je ok.. A takto sa neda fungovat stale intimka lebo hocikedy ma prekvapi krvacanie ktore trva niekedy 10 minut inokedy 3 dni a je slabe? Mam zmenit doktora treti krat? Na ake vysetrenia mam ist? Uz naozaj neviem :(

Strana
z3
karcika88
21. sep 2016

Zeny dnes som si nasla v posve ranu neviem co to je 😟

rakuskorakusko
17. apr 2017

@nikola116 ahoj, zbavila si sa nakoniec tej ureaplazmy??? Ak ano..co pomohlo..dakujem

nikola116
17. apr 2017

@rakuskorakusko ahoj neviem čo z toho presne ale brala som wobenzyn daflorn lactobacily oreganovy olej materskú kasicku možno kombinácia

Strana
z3