icon

Opakované zápaly pošvy

rebecca789
25. jan 2020

Dobrý deň. Už polroka mi nechce zmiznúť zápal pošvy. Gynekológ mi v júli odporučil Mac Mirror a pomohlo len dovtedy kým neprišla menštruácia. Po menštruácii som mala zase stále výtok. Svrbenie pálenie nemám , príznak mám stále iba výtok , každý deň. Odporučil mi, že sa mám preliečiť rosalginom. Zas nepomohlo. Zmenila som potom gynekológa na gynekologičku a tá mi odporučila, že sa mám najprv preliečiť probiotikami ProbioFemina. Výtok sa zmiernil ale stále je každý deň. A vždy sa to zhorsi keď mi skončí menštruácia. Mohli by ste mi prosím pomôcť? Lekárom už moc neverím. Nemáte nejaké rady? Venujem sa cvičeniu, jem zdravo. Partnera nemám.

Strana
z3
radicova12345
1. dec 2021

@simsalabim ďakujem ti za tvoju odpovet ale ja som to nikdy nemala. . Takýto výtok. Je to čudné. No. Musím čakať. Na budúci týždeň na lieky budú výsledky.

radicova12345
1. dec 2021

@simsalabim ale dakujem ti za rady si veľmi zlata. No budem. Musieť aj obmedziť kúpanie. Co ja som zviknuta. Sa tak kúpať. Možno preto mam stále but zápaly alebo infekciu. Ako si povedala ze aj to môže škodiť ta higiena

tanucka4444
22. dec 2022
tanucka4444
22. dec 2022

@rebecca789 ahoj viem ze si pisala pred dvoma rokmi, ale chcem sa opytat ako si dopadla a co ti nakoniec pomohlo, pretoze ja to iste zazivam teraz a trva to uz pol roka. Som uz zufala. Dakujem.

svetlanqq
16. apr 2025

@rebecca789 ja mam to iste pol roka
Nic nepomaha
Vy ste na tom ako?

Strana
z3