Opakovaný zápal močových ciest a chceme bábo
Ahojte všetky snažilky. Hľadám kočky, ktoré majú možno rovnaký alebo aspoň podbný problém ako ja. Už 4 roky trpím opakovaným zápalom moč. ciest. Z kultivácie vychádza e-coli. Dva roky sa mi celkom darilo zápalom predchadzať pomocou d- manosy a cikaním po sexe. No ale tu nastáva problém. Nakoľko sa s manželíkom rok snažíme o bábo a bezvýsledne. Mám podozrenie, že to môže mať príčinu aj v mojich zápaloch, ale aj v ISCARE mi doktor tvrdí, že to tým asi nebude. Momentálne som si uhnala jeden z najväčších zápalov, nakoľko keď sa snažíme o bábo, tak som hneď bezprostredne po styku nešla na wc ☹ a to bola asi chyba. Len ja som chcela tých malých diablikov v sebe udržať čo najdlhšie, a takto to dopadlo. Doktor v ISCARE tiež tvrdí, že to, že tých mršiek zo mňa trištvrte vypadne, tak že to tiež nevadí. Neviem čo si mám o tom myslieť. Mali ste niektorá podobný problém s močovými cestami a problémom otehotbieť? Ďakujem krásne za každú odpoveď

A co je ten HPV virus?ja mam bradavicu na nohe..mam ho tiez teda?je to nebezpecne? Ake dposobuje problemy?