Opakujúce sa kvasinky

korytnacka7
14. jan 2019

Ahojte žienky. Ja už som naozaj zúfalá... Problém kvasiniek ma trápi snáď od puberty, len som to vtedy ešte nevedela pomenovať. Občas horšie, občas lepšie, ale takmer neustále vracajúci sa problém. Neskutočné svrbenie, pálenie, biele vločky iduce zo mňa, nedokážem sa občas ani vyčúrať a na sex ani nepomyslím... Vystriedala som xy čipkov, do par tyzdnov je to spat. Manzel vzdy vyhadzany... Neviete poradit niektora? dik

helen4
14. jan 2019

@korytnacka7 ahoj, vylucit sladkosti

myska9992
14. jan 2019

@korytnacka7 aspoň na mesiac antihystaminovu diétu, kde vylúčiť sladkosti, údeniny, biele pečivo...
počas menštruácie používať Ellen tampony- stačí aj jeden denne vzhľadom na cenu ...

topasitta
14. jan 2019

@korytnacka7 skus hylak kvapky, okrem sladkosti vylucit aj mliecne vyrobky (obsah mliec.cukru). Ostatne potraviny s obsahom sacharidov tiez obmedzit. Na nete najdes aj protikvasinkovu dietu, je to masaker v zmysle narocne na dodrziavanie. Aj to stoji za uvazenie, ked ta to trapi dlhodobo.

janulka2811
14. jan 2019

Ako prve prestan jest sladkosti,rafinovany cukor je svinstvo.
Mala som tvoj problem,pomohol mi az porod 😉
Od tej doby uplne bez problemov.

juliet86
14. jan 2019

preliecit manzela.. ketoznu dietu (ziadne sacharidy ) pripadne pritikvasinkovu dietu. okrem mliecnych vyrobkov sa zhoduju. bavlnene pradlo iba! zehlit si ho po oprati. celkovo preliecit imunitu. alergolog/imunolog. komplet krv a testy. ono tie kvasinky mas isto aj inde. v creve v ustach. treba ti obnovit prirodzeny biom. a tiez nestresovat sa. ak treba kvalitnu psychorepiu. v strave cesnak a cibulu. drzim palce. zmen svoj zivot a podari sa ti

baklik
14. jan 2019

.

nikpa
14. jan 2019

@korytnacka7 mala som podobný problém, cez gynekológa, imunologa, všetko som pochodila, nič nezaberalo na dlhšie. Až ma jedného dňa rozbolel zub tak, ze mi ho zubár hneď vytrhol, vraj som tam mala skrytý zápal. Práve v tom čase som to tam dole zase mala a dva dni po vytrhnuti zubu mi to zázračne samé prešlo. Odvtedy mám pokoj. Takže ak si uz naozaj vyskúšala vsetko, skús aj toto. Požiadaj zubára o komplet RTG chrupu, myslim ze raz za dva roky máš na to nárok a hradí to poisťovňa. Prajem pevné nervy ;)

ciernysokol
14. jan 2019

A este sa stane zazrak,ked sa vylieci helicobacter. A tiez treba prestat jest lepok,ak robi cloveku zle.

simsalabim
15. jan 2019

@korytnacka7 nepises, akou liecbou si uz presla. Ako ta liecil gynekolog? Urobil vytery, liecbu nasadil cielene? V pripade recidivy sa podavaju systemove antimykotika, ako napr. Diflucan aj pocas prebiehajucej infekcie, aj potom v pravidelnych, vacsinou mesacnych intervaloch po dobu 6-12 mesiacov. Okrem toho je dobre vysetrit cukor v krvi, absolvovat alergologicke a imunologicke vysterenie. Partner bol u urologa? S akym vysledkom?

chinwag
15. jan 2019

Nuz, kedysi som mala podobny problem a poradila mi jedna pani uplne vysadit HAK. A zabralo to. Asi 10 r som uz nemala ani mykozu, ani zapal. Ziadnu dietu som nedrzala a nezmenila som ani stravovacie navyky. Moje telo proste neznesie HAK.

crazinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominidi
15. jan 2019

Presne ako hovori crazinka, skus sa dat vysetrit na potravinove intolerancie. U mna (psenica, mlieko, kvasnice, vajcia) sposobovali aj kopec inych zdrav. problemov, ked som porusila “dietu” jednym z prejavov boli aj premnozene kvasinky.

janinque
17. jan 2019

@korytnacka7 robil ti gynekolog test na ureaplazmy a mykoplazmy? tieto testy su vraj drahe a robia sa len vo vynimocnych pripadoch, ale casto sa odhali suvislost s kvasinkami... drzim palce!

anitram69
26. jan 2019

@korytnacka7 kup si vložky, ktoré ta zo spodu preliečia. Jedna vložka stojí 2€, ale určite sa oplatí. Nechaj si ju na sebe 24hodín a ver že ti pomôže

fazulka22
4. feb 2019

@anitram69 ako sa prosim volaju?

baklik
4. feb 2019

aj mna to zaujima

korytnacka7
autor
4. feb 2019

@anitram69 Ako sa volaju a kde sa daju zohnat?

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz