Operácia análnej trhliny
Dobrý deň, boli ste prosím niektorá na odstránení análneho trhliny v Assiduo? Ako sa prosím pohybujú ceny? 🙂 Ďakujem
@13matka17 BB roosveltka
@palculienka40 a aky lekar? Musim mat vymeny listok?
@13matka17 Už si nepamätám (Asi Kováč, ale neviem či tam ešte pracuje) to bolo pred asi 18timi rokmi, výmenný lístok potrebuješ
@macatt
Dobrý deň, môžem sa spýtať prosím neviete v akej nemocnici to robili tej kamarátke iba s epidurálkou. Ďakujem za odpoveď.
@michaela_1993 bolo to Trnave v nemocnici v tej novej časti..
Mne to vyliecili bez zbytočnej operácie (ktorá vychádza na 1000€ a vraj sa to robí až keď je už veľmi zle resp chornicka analna trhlina) konzervatívnou liečbou… platila som 280€. Nedala som si to liečiť v Assiduo - doktor Stratený bol arogantný a na každú druhu otázku mykol plecom že on nevie 😠 ale na inej klinike v Ba. Dve kontroly a mala som pokoj cca do mesiaca úplne zahojená. Ale ceny sa pohybujú v celej Ba cca rovnako.
@katulka94 ahoj prosím ťa a kde v Ba si bola?ja som v TN objednaná na operáciu u dr Strateného má kliniku aj v Ba akože chce mj tu análnu trhlinu operovať v narkoze...vyšetriť má vyšetril ale mala som z neho taký pocit ani slovo má riadne nepustil poriadne som mu ani nepovedala čo všetko má bolí po každej stolici hrozne ako k tomu pristupoval
@katulka94 ahoj prosím ťa a kde v Ba si bola?ja som v TN objednaná na operáciu u dr Strateného má kliniku aj v Ba akože chce mj tu análnu trhlinu operovať v narkoze...vyšetriť má vyšetril ale mala som z neho taký pocit ani slovo má riadne nepustil poriadne som mu ani nepovedala čo všetko má bolí po každej stolici hrozne ako k tomu pristupoval
@lienka1701 Stratený ani ja neodporúčam. Mne pomohol doktor Masalkhi - úžasný lekár
@lienka1701 Stratený ani ja neodporúčam. Mne pomohol doktor Masalkhi - úžasný lekár

@palculienka40 kde Vas prosim operovali?