icon

Operácia análnej trhliny

19. mar 2023

Dobrý deň, boli ste prosím niektorá na odstránení análneho trhliny v Assiduo? Ako sa prosím pohybujú ceny? 🙂 Ďakujem

Strana
z3
13matka17
4. feb 2025

@palculienka40 kde Vas prosim operovali?

palculienka40
4. feb 2025

@13matka17 BB roosveltka

13matka17
5. feb 2025

@palculienka40 a aky lekar? Musim mat vymeny listok?

palculienka40
5. feb 2025

@13matka17 Už si nepamätám (Asi Kováč, ale neviem či tam ešte pracuje) to bolo pred asi 18timi rokmi, výmenný lístok potrebuješ

michaela_1993
4. mar 2025

@macatt
Dobrý deň, môžem sa spýtať prosím neviete v akej nemocnici to robili tej kamarátke iba s epidurálkou. Ďakujem za odpoveď.

macatt
4. mar 2025

@michaela_1993 bolo to Trnave v nemocnici v tej novej časti..

lienka1701
16. jún 2025
@katulka94

Mne to vyliecili bez zbytočnej operácie (ktorá vychádza na 1000€ a vraj sa to robí až keď je už veľmi zle resp chornicka analna trhlina) konzervatívnou liečbou… platila som 280€. Nedala som si to liečiť v Assiduo - doktor Stratený bol arogantný a na každú druhu otázku mykol plecom že on nevie 😠 ale na inej klinike v Ba. Dve kontroly a mala som pokoj cca do mesiaca úplne zahojená. Ale ceny sa pohybujú v celej Ba cca rovnako.

@katulka94 ahoj prosím ťa a kde v Ba si bola?ja som v TN objednaná na operáciu u dr Strateného má kliniku aj v Ba akože chce mj tu análnu trhlinu operovať v narkoze...vyšetriť má vyšetril ale mala som z neho taký pocit ani slovo má riadne nepustil poriadne som mu ani nepovedala čo všetko má bolí po každej stolici hrozne ako k tomu pristupoval

katulka94
14. júl 2025
@lienka1701

@katulka94 ahoj prosím ťa a kde v Ba si bola?ja som v TN objednaná na operáciu u dr Strateného má kliniku aj v Ba akože chce mj tu análnu trhlinu operovať v narkoze...vyšetriť má vyšetril ale mala som z neho taký pocit ani slovo má riadne nepustil poriadne som mu ani nepovedala čo všetko má bolí po každej stolici hrozne ako k tomu pristupoval

@lienka1701 Stratený ani ja neodporúčam. Mne pomohol doktor Masalkhi - úžasný lekár

katulka94
14. júl 2025
@lienka1701

@lienka1701 Stratený ani ja neodporúčam. Mne pomohol doktor Masalkhi - úžasný lekár

zeus111
18. dec 2025
@katulka94

@katulka94 Ja som bol v Protocare v KE, neviem či tam bol tento alebo nejaký jeho kolega, tiež stredoázijské priezvisko. Prišiel som tam s tým, že 2 mesiace pred tým som mal laserový zákrok tou menej invazívnou metódou Help HALO v Prahe. Po 2 mesiacoch sa objavili nejaké problémy tak som išiel do KE a tam ma doktor presviedčal, že tá operácia v Prahe bola nanič, a, že oni majú lepší laser, samozrejme za 1300 eur na rozdiel od Help HALO za 400.... Okrem toho tam bola ešte aj análna trhlina ktorú spomenul len tak okrajovo. Nakoniec sa po návšteve ďalších dvoch lekárov ukazuje, že ten hlavný problém je zjavne trhlina a nie samotné hemoroidy ktoré mám vraj v dosť nízkom štádiu. O profesionalite Protocare mám teda dosť pochybnosti. Podobne ako mnohé iné zariadenia majú zjavne pacienta hlavne za chodiaci mešec peňazí ktorým treba zatriasť.

Strana
z3