Operácia dvoch veľkých myómov na maternici

saska697
12. máj 2023

Ahojte kočky, minulý piatok má operovali. 2velke myomy jedn stopkovy 6cm a druhý 9cm na zadnej stene maternice. Maternicu sa podarilo klop klop zašiť. Rez mám v podbrušku. Menzes by som mala dostať o týždeň.
Prišiel Vám menzes kedy mal?
Po operácii som mala iba slabucke spojenie 3dni.
Ako Vám bolo po operácii?
Mali ste také tlaky v mieste rany?
Ďakujem

motylik273
12. máj 2023

@saska697 ahoj ja som myslela ze zomieram od bolesti to som mala jeden na prednej strane tiez cez brucho. Ja som od bolesti dostala hned na druhy den od operacie ms skor

nikaluk
12. máj 2023

Ja som dostala o tyzden skor ako som mala. Tiez som sa najprv zlakla ze co a potom som si spomenula ze mi moja doktorka vravela ze narokoza moze sposobit posunutie.

saska697
autor
12. máj 2023

@nikaluk
Ahoj, takže kľudne môžem dostať skôr. A také tlaky na rane či v bruchu si mala? Ako nie je to veľká bolesť skôr tlak. A keď je to vo vnútri tak sem tam je to na pravej či ľavej strane🙈

nikaluk
13. máj 2023

@saska697 co ja viem. Take zvlastne pocity vo vnutri. Hlavne ked sa pozabudnem a sa zohnem normalne. Ale tak da sa s tym fungovat 🙂 v utorok budu 3 tyzdne po a ako no umyvacku este dolny suflik nemam moc odvahu nalozit a aj davam pozor aby som sa nenatahovala do vysky pre nieco a pod. Ale jasne ze sem tam sa sabudnem a potom to tak vnutorne citim.

marca12
13. máj 2023

Ano mozes dostat skor,ja som dostala o tyzden skor a citila som take tlaky akoby pichanie,rezanie,ale iba jemnucko. Neviem opisat tu bolest,ale v podstate ako ked mas silnu menstruaciu,take bolesti som citila pri hojeni rany.

saska697
autor
15. máj 2023

@nikaluk Ahoj, ale ty už máš stehy dávno von, že? Lebo ja idem až teraz v piatok a op som mala 5.5.
Fuu teraz mám väčšie bolesti ,ale kvôli hrudnej chrbtici🤦🙈. Takže ranu ani moc nevnímam už

saska697
autor
15. máj 2023

@marca12 Ahoj, tak také pocity mám aj ja.
No som zvedavá kedy príde prvá ms a aká bude. Lebo posledné dva mesiace chodila presne na 28den, ale za to bola veľmi silná a bolestivá🤦🤦

saska697
autor
16. máj 2023

Kocky a čo návaly tepla? A búšenie srdca? V piatok to budú dva týždne od op. A začala som mať návaly horúčavy a búšenie srdca. A zostanem potom úplne ako k.o. A to nemam nadváhu. Môže takto organizmus reagovať po op? Maternicu mi nechali , len myomy zobrali.
Ďakujem