icon

Orálny sex a orgazmus

simina127
25. okt 2020

Ahojte trochu intimna otazka

Ako dlho potrebujete nato aby ste dosiahli orgazmus oralne? Vzdy mam pocit ze trapim muza dlho a sústredím sa nato.

5 10 minut? Ci uz to je vela? Vzdy nato myslím v hlave mam myslienky ako uz je to dlho, chudak chlap 🙈🙈a potom ho nemôžem dosiahnut lebo nemôžem vypnúť 🙈

Strana
z2
thoughtfulweirdo
29. okt 2020

No a ty stopujes, kolko to trva muzovi, ked mu robis oral? Lebo ja nie, obcas sa mi nechce a vtedy mi je dlho aj 5 minut 😅 ale ked som v nalade, nemam sajn, ci ubehli 2 minuty alebo 20. A rovnako ani netusim, kolko sa tomu venuje on, na cas vtedy nemyslim.

baccio
29. okt 2020

@caroline_
@elementissa aaale nemyslela som to tak že to je fuuj a úplne tabu ale aj keby som nemala problém prispieť do diskusie tak sa nedaaa.😉.dcéra mi sem sem tam chodí pozerať na temy o tínedžeroch má 15....tak preto ...ak by sa sem náhodou pozrela

viikkki
29. okt 2020

@caroline_ noo neviem ale ja viem dosiahnuť vrchol len ked si ja sama masírujem klitoris ☹️😄

katka2505
29. okt 2020

Tak keď sa ti to zdá dlho a nevieš ho pri tom dosiahnuť,začnite orálom ako predohrou a pokračujte inak,ako vám to je obom príjemné

magda15
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
30. jan 2021

@magda15 orgazmus klitoridalny alebo vaginalny? A aka poloha?

mandarinka555
30. jan 2021

@caroline_ Možno u oboch....ty sa nesústrediš a on možno robí nesprávne....

magda15
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
31. jan 2021

@magda15 aha, takze oralne dosiahnes orgazmus a potom druhy raz este i pri styku?

essenceee
30. mar 2021

su ludia, ktorí dosiahnu jak vaginalny, tak i klitorialny orgazmus, takže može byt, že jeden maju pri oralnom sexe a druhy pri klasickom

radanadzlato
17. nov 2021

myslím, že u každého je to individuálne a nedá sa povedať ci 5, 10 alebo 15 minút. Dôležité je sa pritom uvoľniť a na nič nemyslieť, hlavne keď sa človek príliš sústredí na dosiahnutie orgánu, akurát vtedy to naschvál nejde. Taktiež treba skúšať a hľadať techniky, ktoré vám vyhovujú. Mne keď to partner skúšať urobiť ústami zo začiatku to trvalo aj 45 minút, kým som dosiahla orgazmus a to už mal biedak fakt dosť. Každopádne časom sme prišli na to čo funguje a teraz sa mi ho podarí dosiahnuť omnoho rýchlejšie a jednoduchšie. Každopádne nedosiahnem ho vždy za každým razom a myslím ze je to normálne a pochopiteľné. Je veľa faktorov ktoré to ovplyvňujú, napríklad aj stres.

mikadooo
17. nov 2021

@simina127 ahoj, podľa mňa 5, 10 minút v pohode. Kľudne aj viac. Ja mám také "dni" že mi myšlienky hrozne víria a neviem sa sústrediť a vypnúť v posteli a potom to trvá aj o dosť dlhšie. Na druhú stranu, stáva sa to aj na opačnej strane a dokonca častejšie 😁. (posledný rok cca). No my už sme mega dlho spolu, poznáme sa fakt dôkladne. Takže nemám výčitky kvôli tomu. Ak máš pocit že ty ho vieš uspokojiť rýchlo a tebe to trvá, tak podľa mňa to spraví až čas... 🙂. Ak ti chalan chce spraviť dobre, nerieš to. Niekedy v budúcnosti sa vám to možno vymení 🤭.

Strana
z2