Otehotneli sme počas užívania Duphastonu?
Cauko som tu nova chcela by som sa len opitat ci mate skusenost z (duphaston) mam velmy nepravidelny cyclus doctor mi predpisal duphaston na 3 mesiace aby sa mi cyclus opravil . Z manzelom sa snazime o babo us skoro 4 rokou . Duphaston man brat jak.mi zacne menzes 15 dni od vtedy a ze otehotnet na tote tabletky je len 1% moja otazka je ze podarilo sa vam otehotnet na tote tabletky diki ..
Duphaston nie je na otehotnenie. Je skôr na udržanie tehotenstva, niektorí doktori ho dávajú na úpravu cyklu, čo však by som dala len v prípade ak mám hotový hormonálny profil, lebo nie vždy cyklus upraví, dokonca môže zablokovať ovuláciu, vždy záleží od výšky hladiny hormónov. Takže neviem ako to je v tvojom prípade. Skôr by som hľadala príčinu, napr. vyšetrenie štítnej žľazy, hmotnosť. spermiogram, úpravu hlienového príznaku a pod. Po vysadení duphastonu sa ti môže cyklus upraviť, ale nemusí.
no mne duphaston naozaj pomohol lebo som mala zly cyklus a aj pocas tehu som ho brala
Ja som brals Duphaston v tehotenstve , lebo som krvacala a mala som hematom v maternici. Brala som ho na udrzanie tehotenstva a zastavenie krvacania.

Ahojte 😊 no ja beriem duphaston od februára, tiež som krvacala hocijako... A tiež sa snažíme O bábätko aj odvtedy... A zatiaľ nič,A keď tento mesiac akurát neviem 😊 veľmi si to prajeme... 💜
Ináč cyklus sa mi až tak moc neupravil, len tento posledný mesiac je ok...tak uvidíme A držme si peste ✊ 😊