icon

Otehotneli ste niektorá i napriek Turnerovmu syndrómu?

tortelinka
7. máj 2010

podarilo sa niekomu otehotniet s turnerovym syndromom?

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka poznam... ale nikdy som sa tam neangazovala....

tortelinka
autor
18. júl 2010

ani nehladaj, nic ti nikto nepovie, ja som presla mnohymi a nik nevie o ts viac ako uz viem ja a nik ti na nic poriadne neodpovie, v lete sa chystam este na endokrinologiu

tortelinka
autor
18. júl 2010

ja sa stale pokusam najst aspon jednu co sa jej podarilo otehotniet

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka no vsak to ... mne dava moja gynekologicka 5% nadej, ze vynosim dieta... je to des.... ☹

tortelinka
autor
18. júl 2010

mne ani percenta nehovori, ved to nikto nemoze vediet, dieta riesis nejako aktualne, alebo len pre buducnost?

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka keby to bolo mozne aj hned... vsetkymi dvadsiatimi.... moj priatel je katolik, rodinny typ... a ja som vzdycky chcela velku rodinu... este pred tym, nez som sa dozvedela, ze nasledkom TS je neplodnost....

tortelinka
autor
18. júl 2010

mas len 22, sanca tu je, a snad sa podari, priatel suhlasi s ivf?

misaelka
18. júl 2010

suhlasi... neni bigotny katolik...ale na zaklade svojho nabozenstva rodinne zalozeny...inac ze sanca tu je neviem neviem moja... 4roky sme spolu,,, antikoncepcia ziadna... uz by bolo dieta prislo...iluzie si nerobim...

tortelinka
autor
18. júl 2010

ja viem, je to tazke, chodis niekam do centra? pokial som to pochopila dobre, po operacii nemas vsetky organy?

misaelka
18. júl 2010

nie nechodim.... ale zaciname...akurat tento tyzden idem do prveho....

tortelinka
autor
18. júl 2010

v Ba alebo nikde inde?

misaelka
18. júl 2010

hej pochopila si to spravne... nemam vajecniky + vajickovody....

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka zatial PD, potom MT, BA alebo Brno...

tortelinka
autor
18. júl 2010

takze sanca je len ivf alebo adopcia?

tortelinka
autor
18. júl 2010

my sme sa pre to este nerozhodli, zvazujeme aj adopciu..a cakame na zazrak

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka darovane vajicka iba... ako psycholog viem o adopcii tolko, ze neviem, ci mam do toho chut ist...

tortelinka
autor
18. júl 2010

no ani ja este nie som celkom presvedcena, ale vekom sa to trosku meni

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka v zazraky ja neverim... ak boh je... otocil sa ku mne chrbtom...

misaelka
18. júl 2010

inac mozes sa ta spytat na tvoj psychicky stav??? dufam, ze sa nenahnevas...ja mam v tomto smere celkom problemy..

tortelinka
autor
18. júl 2010

takemu postoju sa snazim vyhnut, aj ked je to tazke, ale klast si otazku :preco prave ja?: no, existuje na nu jedna vyborna odpoved :a preco nie?

tortelinka
autor
18. júl 2010

ten stav sa meni, ako asi u kazdeho paru co tymto prechadza...raz hore raz dole

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka ako ja si tu otazku kladiem kazdy den... stretam sa kazdy den so zenou, co dobrovolne podstupila 3 potraty... ŕocne sa v ceskoslovensku vykona 100.000 potratov... ja som oplakala kazde to jedno babatko...ja sa snazim zostat nad vecou... ale da sa to len velmi tazko...

tortelinka
autor
18. júl 2010

chapem ta, ale vies ze to su take nezmyselne veci, ze sa treba naucit s tym zit....utrapis len seba a partnera, daj potom vediet ako si dopadla v centre, ze ci ti povedia nieco nove

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka http://ozene.zoznam.sk/cl/100284/249639/Osvojen... btw, to este k tym adopciam... vobec mi nejde o to, vyvracat ti tvoj nazor,,, len si to precitaj, prosim...

tortelinka
autor
18. júl 2010

urcite, mam aj ja strach co to prinesie, ale este sme sa do toho nepustili, neviem ci sa na to dame a kedy

misaelka
18. júl 2010

@tortelinka mozem sa spytat ako reagoval na tvoju dg priatel/manzel?

tortelinka
autor
18. júl 2010

manzel to berie tak statocne ako sa len da...

misaelka
18. júl 2010

vsak to... clovek sa citi ako ten najposlednejsi kus ho**a.... (prepac, ze pisem tak skaredo, ale tak to citim...) co som to za zenu, ked som mu neni schopna dat ani dieta... bojim sa, ze ma opusti (aj ked mi jasne povedal, ze bojujeme spolu a ze ked bude mat dieta, tak iba so mnou...)

tortelinka
autor
18. júl 2010

priatel ma kolko rokov?