icon

Otehotnenie po laparoskopii

vardzikova
30. nov 2011

Ahojte baby. Chcela som sa opytať bola som nalaparke a chcem len vedieť aka je veľka pravdepodobnosť že otehotniem po laparke? Ma niektora s tymto skusenosti?

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova mne utorok tak cakame spolu

vardzikova
autor
7. dec 2011

@majkushka inak ty si platiš dobrovolne pripoistenie?

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova duphaston , je na potporu žlteho teleska v tehotenstve ,

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova nie nic prečo

vardzikova
autor
7. dec 2011

@majkushka a ty ten duphaston uživaš? je to dobre uživať aj pred otehot. , ohľadom toho pripoistenia len sa pytam povačšina bab si to plati 😉

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova ano uživam ho od 14 dna kym nedostanem menzes a ak nedostanem tak do 14 teho týždna

vardzikova
autor
7. dec 2011

@majkushka čiže ho možem uživať aj ja?
a da sa kupiť bez receptu alebo je to na recept?

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova mal by to byt tehotensky hormon , neviem ako dlho sa snažite nam sa nedari dlhsie za to mi ho predpisal , asi nie neda sa kupit lebo su to hormony , ak chceš tak si kup kyselinu listovu alebo femibion 800 to by mohlo stacit na zaciatok

vardzikova
autor
7. dec 2011

@majkushka kyselinu listovu už papam 😀 a snažime sa ešte iba prvy mesiac 😝

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova tak to je ešte čas , ja som myslela že djhsie ked si po laparke , lebo mne ju až po roku urobil ked sa nezadarilo

vardzikova
autor
7. dec 2011

@majkushka ale ja som mala menšie zdravotne problemiky ... 😒 🙂

majkushka
7. dec 2011

@vardzikova aha to som netušila ☹

vardzikova
autor
8. dec 2011

@majkushka v pohode teraz je to už v poriadku a už mi nič nebrani snažilkovať 😀

majkushka
8. dec 2011

@vardzikova tak držim palčeky a pocity ake ? mna od rana kríže bolia a vaječniky ako na mrchu ☹

vardzikova
autor
8. dec 2011

@majkushka mna boli v podbrušku akoby som každu chvyľu mala dostať mrchu 😠 tak uvidim .. či pride alebo nie ale radšej by som bola keby neprišla

lolitka25
8. dec 2011

ahojte kocky, ja som bola na laparke, hsg a prefuku v oktobri - mala som endometricku cystu,ale vajecniky prechodne.... teraz v utorok mi dosla opat mrcha - od laparky uz druha... troska ma to zlozilo :( snad budeme patrit k zenam co po laparke do pol rocka maju babatocko v brusku...

majkushka
9. dec 2011

@lolitka25 a na endometricku cystu ta neliečia ?

hariet
9. dec 2011

babulky ja som otehotnela mesiac po diagn. laparke, ale skoncilo to missed abortom v cca 7mom tyzdni :( Ja verim, ze sa nam coskoro opat zadari a bude to uz s dobrym koncom.... Drzte sa

lolitka25
10. dec 2011

@majkushka bola som na laparke- ale endometrioza ostala 🙂 na nu je najlepsie cim skor otehotniet, kym sa nevytvoria zrasty vo vajickovodoch :(

majkushka
11. dec 2011

@lolitka25 ja viem ja som ju mala pred osmimi rokmi teraz su na nu nejake dobre lieky skus zistit , mne pred tym pichali raz mesacne inekcie , bola som na laparke 2 krat po druhej som do 4 mesiacou otehotnela 🙂 🙂

lolitka25
11. dec 2011

@majkushka a nevies ako sa tie injekcie volaju?

majkushka
11. dec 2011

@lolitka25 to neviem ale dnes už su lieky , to boli vtedy 8 rokou dozadu a boli drahe a strasne to bolelo sa to do brucha pichalo zisti si lieky ake su

lolitka25
12. dec 2011

@majkushka dakujem, skusim, ja zijem v Nemecku a doktorka povedala po OP ze je najlepsi cas otehotniet do 6 mesiacov... presli 2 a nic :( Gynekologicka povedala, ze ak sa ani potom nezadari budeme stimulovat a podobne. teraz chodim len na urcovanie ovulky. Popravde sanzim sa na to nemysliet, ale neide to 🙂
Cize aj ty mas endometriozu a podarilo sa ti otehotniet? to je super.

majkushka
12. dec 2011

@lolitka25 už ano a sedem rokou ma pomali moja mala po endoške , a potom som sa vyliečila teraz ju už nemam ale aj tak sa nam zase nedari , tiež som po laparke tak uvidime čakam na druhu mrchu

lolitka25
13. dec 2011

@majkushka tak drzim prsty 🙂

majkushka
13. dec 2011

@lolitka25 dakujem podobne

cikitinka
8. jan 2012

@vardzikova prosim ta chcem sa ta opytat, tebe najprv robili laparoskopiu a potom prefuk ci ako? lebo mna chce doktorka hned poslat na prefuk,pokial bude u manzela vsetko v poriadku,lebo mam za sebou operacie brucha z detstva a vraj mozem mat zrasty.robila mi len zakladne vysetrenia - vytery,sono a hormonalny profil.citam tu ze najprv sa robi laparosopia a z tej sa zisti diagnostika? alebo ako je to,lebo sa nevyznam..na co mi teda bude prefuk ak nevie co mi je...uz tomu nerozumiem,ak mozes tak mi to vysvetli.aky je rozdiel medzi laparkou a prefuom.dakujem

vardzikova
autor
8. jan 2012

@cikitinka mne zrobili laparku a hned aj prefuky, lebo som mala nepriechodny vaječnik, neboj moja oni ked ti urobila laparku tak hned zistia či j potrebný aj prefuk ak ano tak ti to hned aj urobia nič sa neboj

cikitinka
8. jan 2012

no praveze ona nespominala nic o laparke ale rovno o prefuku..preto sa pytam ci tym prefukom nieco zistia alebo ako,ci najprv nemala zvolit tu laparku a potom prefuk

lisian
11. jan 2012

ahojte,,,,za tyzden idem na laparku spojenu s prefukom a vkladam do toho posledne nadeje 🙂