icon

Otehotnenie pri veľkej váhe

anitenkaa1
31. okt 2016

Ahojte,bezne na internete nedavam diskusie,ale dnes to skusim ...dnes som bola u gynekologicky mam zapal v posve a zvysene hodnoty sliznice-dost velke,mam to zprechladnutia. Snazime sa o babo s manzelom uz pol roka...od malicka som vzdy bola tucna-nepamatam si,zeby som bola niekedy chuda. Mam 24r.a nemam tucne ruky nohy,iba to brusisko...vaha sa mi vysplhalana125kg pri vyske cca 182cm...neviem co mi odporucatw,jasne ze sa snazim schudnut..ma niekto s tymto skusenost?otehotneli ste pri takejto vahe?...dakujem za vsetky rady a skusenosti. Pekny vecer

Strana
z7
oluska22
2. nov 2016

Pane Bože strašné podobenstvá a pritom tu šlo iba o jednoduchú otázku.....verím ,že autorka čoskoro otehotnenie a bude sa tešiť z bábätka ... a z týchto komentov si nebude robiť nič..Svet je pestrofarebný,plný roznorodých ludí ..nie sme všetci štíhly,rovnako krásny, ani rovnako múdry,nerobíme to isté ...Začínam uvažovať,že sa mi tu nechce byť na tomto koníku ...lebo i ja som nedokonalá osoba a tu sa mi zdá je všetko iba perfektné ...Vyjadrila som môj skromný názor a dalej isto nebudem rozvýjat dialog....

daakotaa
2. nov 2016

Ja by som len chcela vidieť tie čo sa najviac navážajú do autorky či sú také dokonalé.
Podľa mňa ani jedna žena na svete nie je dokonalá a aj keby nejaká bola ani tá nemá právo ukazovať na druhé že ty si tučná, ty škaredá, ty máš veľký nos..atď. A hlavne nemá právo ju ponižovať a navážať sa do nej.
Autorka položila otázku, stačilo jej odpovedať a nie písať romány ako je obézna.... ona o tom vie

djubka
2. nov 2016

@ajana1 a ty máš asi motto na každý komentár reagovať, je vidieť, že sa strašne nudíš, nemáš čo robiť, len sedieť na internete a rozdávať hlúpe rozumy, nebudem sa čudovať, keď mi odpíšeš nejakú kravinu, čo nebude mať ani hlavu ani pätu... 😂 ohromne sa bavím na tvojej hlúposti!!! 😂

zuzitko74
2. nov 2016

Pravda je ako zlato, ale ak do niekoho hodíš kus zlata, tak ho môžeš aj zabiť. Darmo máš pravdu, keď s ňou nevieš zaobchádzať.

zuzitko74
Odpoveď bola odstránená
nikuskaska
17. jan 2017

Skoda, ze autorka diskusie zmazala svoj profil

Strana
z7