Páchnuce vetry a strava
Dobrý deň Rada by som sa spýtala či má niekto podobný problém. Snažím sa zdravšie stravovať a za posledný rok som schudla 12 kg pričom som navýšila príjem bielkovín a znížila príjem sacharidov a tukov samozrejme zdravé tuky konzumujem ale tiež v obmedzenom množstve. Je pravda že raz denne si zarobím aj proteín ktorý si dávam do ovsenej kaše. V podstate môj jedálniček vyzerá rovnako každý deň okrem obeda. Vždy na raňajky máme dve vajíčka dva plátky šunky vysoko percentnej a trochu lúčiny plus zeleninu potom mám doobeda ovsenú kašu s proteínom s ovocím a horkou čokoládou, obedy striedam ráz je to hydiná raz hovädzina raz ryba väčšinou potom po obede mávam nejaký tvaroh s medom a kakaom A na večeru občas nejaký kurací šalát alebo pečivo s trochou šunky a syra. Poslednú dobu som si všimla že mám stolicu ktorá zostáva na spodku záchoda napriek tomu že spláchnem. Samozrejme Skúšala som splachovať viackrát ale stolica tam zostávala Takže nakoniec som ju mu musela rozbiť a tak spláchnuť takže neviem že či je problém že je tvrdá Ale tvar má normálny, a ešte druhá vec je taká že mám veľmi páchnúce plyny a teraz neviem že či mám nejaký problém strávením alebo či je to kvôli tým proteínom alebo kvôli tomu že pravidelne konzumujem vajíčka Skrátka je tam niečo čo mi spôsobuje takéto problémy. Poviem na rovinu Bojím sa ísť k lekárke pretože Určite má pošle na kolonoskopiu .dosť Ja sa toho bojím ako čert kríža gastroenterológiu kde by mi navrhli kolonoskopiu a ja sa toho bojím ako čert kríža
ja by som an tvojom mieste skusila zmenit protein ktory jes (praškovy), mna z niektorych neskutočne nafukovalo a vetry smradlave ako pokazene vajcia...skus jest aj viac vlakniny, zacni napriklad uzivanim psylia (len je to dost hnusne, pijem to so zapchatym nosom nasilu)
Zmen na 5 az 7 dni uplne stravu. a zmenu uvidis
Proteín máš aký? Ak máš srvátkový skus vymeniť za vegansky.

No a ako inak si chces pomoct a zistit ci si v poriadku ked odmietas vysetrenia ? My Ti naozaj neporadime, je velmi vela problemov traviaceho traktu. Ja by som tiez nezistila svoju diagnozu keby nejdem na neprijemne vysetrenie/nia