Pálenie 7 ročného dievčatka v intímnej časti.

lucialisikova
7. feb 2020

Milé mamičky ozvyte sa ak ste niečo také zažili.
Moja malá už asi dva roky má problém že ju páli tam dole,, pipinka,, boli sme aj u ginekologicky výter bol dobrý, obvodnej deckej som aj moč dala aj ten bol čistý a stále večer ju tam páli. Každý deň sa sprchuje aj hneď po veľkej potrebe, používame decke mydlo. Ja už naozaj neviem čo robiť. Ak ste mali takýto problém s vašimi dievčatami a zbavili ste sa toho dajte mi prosím vedieť ako ste to dokázali. Ďakujem.

deti95060810
7. feb 2020

mojim pomáhal Aviril krém...

kittykat22
7. feb 2020

@lucialisikova detske mydlo na intimne partie 🙈 Skusila si si niekedy pipinu umyt mydlom? Ved to uplne rozhodi PH. Saforelle baby je detsky gel na intimnu detsku hygienu - pouziva sa len pri problemoch. Jemne ocistit, osprchovat, osusut. Predavaju v lekarni. Treba menit spodne pradlo rano aj vecer. Kazdy vecer treba intimne partie sprchovat - alebo kazdy druhy. Nenechavat dlhsi interval.

patka06
7. feb 2020

to vážne ? Nerobí si zase niekto vtipy?
No ak vážne tak v prvom rade žiadne mydlo, sprcha každý večer čistou vodou
Bavlnené spodné prádlo, pravidelne meniť - žiadna aviváž, 2xvypláchať
Na noc nechať v pyžamku, bez nohavičiek

lucialisikova
autor
7. feb 2020

@deti95060810 Ďakujem určite vyskúšam

lucialisikova
autor
7. feb 2020

@kittykat22 posledné mesiace umývame iba čistou vodou, nohavičky na noc vôbec nedávame a každé ráno si dáva čisté. Písala som nech sa ozvú tie ktoré mali rovnaký problém a nie mudrlantky.

kittykat22
7. feb 2020

@lucialisikova moje dieta s tym malo problem - ktory uz nema. Ako si myslis ze viem o intimnom detskom gele? Asi si ho davam do caju, nie? Tak bud tak mila a poznamky si nechaj. A preco nedavas ciste nohavicky aj na noc, ked ma tvoja dcera problem? Akonahle ma intimny problem, tak nemozes umyvat len cistou vodou - musis najskor problem vyriesit, a potom umyvat cistou vodou.

emmi101
7. feb 2020

Skús zmeniť spodné prádlo, aby bolo bavlnené, voľnejšie

mimibb
7. feb 2020

Žiadne mydlo na intímne partie, je buď lactacyd girl pre dievčatka od 3 r, alebo, čo ja odporúčam, tak gél saforele-výťažok z lopuchu, majú v lekárni... Po prípade ak má silnejšie svrbenie, je fajn sedací kúpeľ v hypermangane.... Natrieť kokosovým olejom.... - toto mam odskúšané pri svojich 3dcerach aj na sebe 🙂 a do stravy by som zahrnula probiotika, obmedziť sladké...

ema32
7. feb 2020

@lucialisikova Jednoznacne kupit praslicku rolnu(sypany caj) urobit z toho odvar, nechat ku v nom sa vykupat. Taktiez moze pit caj z praslicky podla navodu. U nas to zabera po prvom kupeli. Radim sprchovat sa iba cistou vodou a prezehlit spodne pradlo. Dajte vediet ci zabralo🙂 verim ze ano🙂

adamadent
7. feb 2020

@lucialisikova dcéra máva problém so začervenanim, kúpila som jej taky gél na umývanie pipinky vola sa júlinka je prírodný jemný. A spodné prádlo som po vybratí z práčky v rukách výplachala extra v lavoriku a aj prezehlila.

luciade
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciade
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciade
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciade
8. feb 2020

@lucialisikova Lucka, skús takúto fintu, zaberie,ak není v poriadku Flora tam dolu,budeš vedieť do 24 hodín. Nakrajaj cesnak 1-2 strúčiky na drobno a na čajovej lyžičky daj malej prehltnúť s vodou. Väčšinou sú za týmto problemom kvasinky. Nemáva to najmä hned po zjedení sladkého, pečiva, ...? Ak to zaberie,dávaj malej cesnak takto týždeň a potom kľudne pár krát do týždňa. A tam dole neumyvat mydielkom,riťku sem tam narýchlo môžem detským šampónom suchnut ale voda stačí. Ak niečo,kľudne mi píš.Urcite to skús,určite.

luciade
8. feb 2020

@lucialisikova Navyše vás cbripky, choroby a parazity oblúkom obídu ;) nie je to žiadny výmysel, ja som si takto vyliečila dlhoročné problémy s kvasinkami po pôrode a zbavila histaminovej intolerancie. Tie problémy,čo popisujes u malej,som mala presne takéto aj horšie.Ten cesnak netreba hrýzť,už len prehltnúť.Najlepsie bio aby bol. Predtým som skúšala všeličo,aj z Iherbu z Ameriky som si objednala rôzne drahé prípravky a keď som zistila ,že to takto funguje, krútila som len hlavou,že vau.Kludne pozri aj video od toho lekára Bukovskeho na YouTube.Zdravie sídli v čreve a keď tam nie je dobrá flora,tak sa všetko kazí a hlavne sa o slovo prihlásia kvasinky a patogeny. Nemáte čo stratiť ;)

luciade
8. feb 2020

@lucialisikova Môžu to byť aj parazity kľudne...ten cesnak vám zaberie hneď v prvy deň,ak ti aplikujeste ešte dopoludnia

luciade
8. feb 2020

@lucialisikova a k tým vyterom,moje dieťa malo plienkovu vaginitidu vyše 3 mesiacov a najprv skúšala lekárka všeličo možné,som ju kupavala v hyoermangane 3-4 denne(sedavé kúpele) až som raz takto po 3 mesiacoch vyčerpaná dostala mikrospánok a dieťa mi spadlo z postele,tak som letela večer na pohotovosť...potom ma poslal za gynekológom,ale predtým nám nasadila Biseptol.Takze gynekológ nasiel Ecolj len ojedinele a výsledok bol,že je zdravá.Alw hnisavé plienku pokračovali,už ma všetci mali za nenormálny.Naookkn som porodila jedného skvelého primára gynekológa a ty sa len pozrel na plienku a napokon to dal do poriadku on. Keď ale videl všetky tie správy,tak mi tiež najprv moc neveril,vysvetľoval mi,ako ju musím umývať atď.,ale po uproseni a rozbaleni plienky videl,že niečo nie je ok.Ked malú vyšetril prstom cez zadoček,vyšlo kopec hnusu :''( Za tu blbu som bola vždy ja,a moje dieťatko sa vytrapilo.Kebybto bolo len toto,ale už sa mi písať nechce. Ak aj vašim deťom spravia zo stolice vyšetrenie na parazity, výsledok je veľmi nespoľahlivý.Rovnako i zlepy z konečníka.Drzim palce,nech sa vám čo najskôr uľaví ❤️

luciade
8. feb 2020

Kopec hnisu, nie hnusu :D. Ojoj jak ten telefón poorepisoval veľa slov,ale kto chce,ten pochopí 🙂

m_o_n_c_a_k
14. feb 2020

Moja mala podobne problémy. Čo sme urobili my. Bavlnené nohavičky, sprcha bez mydla iba čistá voda - čupnúť a poriadne stredným prúdom vymyť. Naučila som ju nech si trošku tie vonkajšie pysky otvorí a pekne čistou vodou vyspliecha. Taktiež zehlim nohavičky, zbavíme sa tak nejakých baktérií. Tiež periem na 60 '. Ak nejaké rady pomôžu budem rada. Prajem všetko dobré.

lucialisikova
autor
22. mar 2020

@luciade ďakujem veľmi pekne za skvelé rady, no už som na to prišla. Nemôže jest citrusové ovocie ani jahody, maliny ani Čučoriedky z obchodu. Odkedy to prestala jest nemáme problém 🙂 Teraz sme boli na medveďom cesnaku tak si budeme dávať ten hlavne kvôli imunite. Ešte raz ďakujem.