icon

Pálenie a svrbenie

simas12
27. júl 2017

Ahojte, chem Vás poprosiť o radu. Už vyše dvoch týždnov má problém so svrbením a pálením pošvy a taktiež výtok. Myslela som že po menštruácii to prejde ale ono to pokračuje dalej. Vedeli by ste mi poradiť nejaké lieky alebo nejaký zázrak 🙏 . Kamarátka má tabletky s názvom Macmiror complex 500 a polygynax či by som nemohla použiť niektoré s týchto vyriánt len aby som potom nedostala sprda od doktorky že som neprišla za ňou. Prosím o radu.

tatiana1980
27. júl 2017

A preco nejdes dokine? Daj si ten macmiror

simas12
autor
27. júl 2017

@tatiana1980 ďakujem za odpoveď

emi16
28. júl 2017

Ak nie si tehu
Canesten combi

mimisk
28. júl 2017

pravdepodobne ide o mykozu, mne velmi pomaha https://www.pilulka.sk/canesten-gyn-kombi-vt-50...

simsalabim
28. júl 2017

@simas12 obdivujem ta, ze si s palenim a svrbenim vydrzala 2 tyzdne. Ja by som sla k lekarke -pravdepodobne to bude mykoza, ale ak s nou nemas skusenost, kludne to moze byt aj bakterialna infekcia. Na mykozu je volnepredajny vaginalne aplikovany Canesten, prip. v zahranici 1 tabletka (ustne uzivana) Diflucan - u nas je uz bohuzial na predpis.

14hviezdicka12
28. júl 2017

@simas12 chod hned k lekarke .. na tvojom mieste by som necakala ani tyzden .. palenie a svrbenie v posve je sposobene kvasinkami a bakterialnymi infekciami . Ver tomu ze ak to nezacnes riesit hned moze sa to zhorsit a budes tym castejsie trpiet ... zapali sa prenasaju aj pohlavnym stykom takze ak mas stsleho partnera mal by sa zacat liecit aj on.

hettinka
29. júl 2017

Canesten zaberá výborne a kúp aj krém pre partnera. Preventívne výplachu s rosalginom. A žiadne bazény teraz.