Pálenie penisu pri sexe
Ahojte, keď muža po 3h sexe pali penis, je to len kvôli tomu ze dlho sulozi a je to už moc mechanického trenia, alebo je reálne riziko že ma infekt? Palit ho to začalo až ku koncu.
@bennn ale samozrejme že nie 3h penis vo vagíne 😂 striedane oralom, atd - nechcem moc zachádzať do detailov, nie je to asi vhodne, skôr ma zaujima odpoved na moju otázku 😄
Tri hodiny uf, asi este nemate deti, ked mate na toto tolko casu 😂 A ano zajdi k urologovi,k vezme ster a budes vediet. Nie, neodkladaj to a nie, nie je to hanba. Ved ked to nic nebude, o to lepsie. Ale ak ano, cim skor, tym lepsie. Take chlamydie a podobne perly znizuju plodnost aj u muzov...
3 hodiny 😲
No ja si myslím, že za tie 3 hodiny zabrať dostal viac než dosť. Už len pofúkať a nechať ho napokoji 😃 . Počkala by som deň ,dva či sa to nezlepší a potom by som riešila urológa.
3hodiny… 😏to by som začala mat obavy nad tým, či jo vôbec vzrušuješ, keď to tak dlho trva 😁
Nie, je to normálne. 😀 Zažili sme si to s ex, tiež sme mali opakovane styk a takéto veci.. 🙂 Ale môjho to bolelo až po "nadmernom" opakovani po xy hodinách... 🙂 Takže ano je to normálne, väčšina chlapov toto nedá, ale sú výnimky 🙂 Užívajte si.😉 možno lubrikant by nebol zlý nápad myslím, že my sme mali nejaký na znecitlivenie a dalo sa tým pádom viacej než je bežné... 🙂
A tieto pridrbane narážky o priťahovani ignoruj. 😀 Ľudia zabúdajú, že niektorí majú väčší sexuálnym apetit a majú možnosť spolu spávať a hrať sa viacej kôl a ak muž to zvládne... Prečo nie. 😁
Podla mna infekt a mozno odreninky do toho. Mozem povedat, ze ani po 3 hod mojho muza nikdy nic nebolelo. A to 2 hodiny a viac je u nas bezne uz roky. Cize asi k lekarovi s podozrenim na infekt
@anjelicek26 ked mas home office a decko v skolke tak tie hodiny ubehnu 😂😂😂
A teba nič nepáli? 😅
a inak ja by som to nenazval palenim... to si skôr spájam so zapalom močových ciest. ... Skôr by som to charakterizoval ako bolesť pri tej činnosti, keď sa to už prehnalo. A je možné to dosiahnuť aj za kratšiu dobu... Aspoň 24h na rekonvalestenciu a malo by to byť v pohode.
Určite by ho to nemalo stipat, ani bolieť. Skôr ma nejaký zápal, a je dosť možné že to prenesie aj na teba. Ste stáli partneri, alebo nejaký nový partner?
3h veru ubehnu rýchlo. Nie každý trtka ako zajace a nie pre každého je vyvrcholenie cieľom celého aktu.
To je skôr otázka pre kožného, asi zahorel a má popáleniny 🙈
@dankako 🤣🤣

ty kks akože realne 3h tej činnosti? To snad odpadne nie ?