Pálenie pri sexe
Ahojte, už som sem písala aj čítala množstvo tém či tu na koňovi alebo iné fóra... Niečo okolo trištvrte roka som brala atb, prešla som zmenou stravy, vylúčila sladké, teraz chcem vylúčiť aj mliečne výrobky..očividne mi situáciu zhoršujú. Ide o to, že stále cítim pálenie pri sexe a občasné pri močení. Partner preliečený ešte teraz dostal preventívne jenamazol, avšak bol úplne bez príznakov, moč čistý. Moje výsledky po vyše roku trápenia sú dokonalé. Či gynekologické alebo urologické. Obličky sú čisté bez zápalu rovnako aj močové cesty... Už som zúfalá neustále ma páli pri sexe...odpoveď urológa či to niekedy skončí..."raz áno" dostala som lieky, ktoré mi predpísal (boli namiešané v lekárni) si mám dávať pol hodiny pred sexom vraj ma to nebude páliť. (Zatiaľ som neskúšala, mám menštruáciu). Robím si soľné kúpele... Beriem brusnice. Probiotiká Gynimum. Po skončení menštruácie chcem ešte skúsiť Gynella Flora. Intímne mydlo používam lactacyd comfort ale striedam to a umývam sa občas len vodou. Lubrikačný gél sme začali používať rovnako od lactacydu.Viete mi odporučiť ešte niečo? Čo by mu mohlo moje trápenie zmierniť? Po roku absencie sexu som už rezignovala a sex mávame...pri istých polohách pálenie nie je až také neznesiteľné.
nebudes mat nejaku anatomicku poruchu?,alebo majte sex kratko asi 10 -15 minut, nie kazdy den.ked budes pouzivat casto pripravky do vaginy, mozes si znicit posvovu floru
A čo Ti zistili predtým ako Ti dali ATB?
S partnerom predtým nebol problém?
@luccija liečila som na na urea a mykoplazmy, nie s partnerom predtým vôbec problém nebol, nevera a pod. vylúčené on tieto problémy nemal a dokonca ich odo mňa ani nechytil...
@vorkola sex mávame už teraz do tých 20.minut nie dlhšie...bohužiaľ už po prvých 3 minútach začína páliť...
@ildiko36 mám urobený, všetko v poriadku, partner používa na intímne partie môj lactacyd zvyšok rovnaký sprchový gél na bio báze. Intímne mydlo som začala používať na odporúčanie gynekológa
Ja by som skusila prestat pouzivat intimnu kozmetiku a umyvala sa len cistou vodou. Aspon mesiac,aby si videla vysledok. Este je otazka,ci nosis len cisto bavlnene pradlo,lebo niektore krasne umeliny vedia tiez dobre potrapit.
@iwesska odkedy mám tieto problémy nosím len bavlnené, tangá som úplne vylúčila
Tiež si myslim treba sa umývať len s čistou vodou, nie každý toleruje čistiace prostriedky určenú na intímnu chygienu
Neviem ako sa to volá tuším biologická liečba u imunológia, že Ti budú podávat injekcie na všelijaké druhy baktérií?možno aj urológ či gynekológ niečo také robí
Tak asi máš tu sliznicu porušenu uvidíš po menzese vyskúšaš tu masť čo Ti predpisal
Môže ísť o vaginálnu suchosť,na ktorý pomáha Vagisan
Přestala by som používat to intímne mydlo, namiesto lubrikacneho gélu - kokosový alebo nechtikovy olej.. po sexe hned vycikat, osprchovat.. Na ukludnenie je super aj sedavy kúpel v repiku..
@sunshine_18 problém je, že akonáhle sex skončí pálenie ústupy, vycikam sa a je všetko v poriadku, preto tomu nerozumiem a ani môj lekár. Kokosový olej nemôžem som alergická, ale vyskúšam určite ten nechtikovy
tak partner ten tvoj lakcypad nech si nedava,mozno to robi tu sarapatu
Napíš mi sukromne 🙂
@anonym12 kúpila som včera som si dala prvý krát, ráno sme s priateľom mali styk, a pálenie nastúpilo neskoršie, asi to teda môže byť ono, budem užívať dlhšie snáď zaberie, ďakujem 🙏
Rada som pomohla 🙂
Ešte môžeš skúsiť Hyalosan. Mycí a aj lubrigačný gél. Obsahuje kyselinu hyalurónovú,čo pomáha pri vaginálnej suchosti.
Co vam pomohlo?
Ahoj zabralo nieco? Mam rovanky problem uz roky a nikto nevie pomoct

Skús vynechať to intímne mydlo a umývaj sa s čistou vodou, lubrikačný skús kúpiť na vodnej báze. Ja laktacid vôbec nemôžem použivať, hned dostanem zápal.Možno tvoj partner používa na sprchovanie niečo na čo si citlivá, najhoršie sú sprchovacie gély Palmoliv a Fa..ktoré sú vôňave.Keď používaš vložky tiež skus kupit v Dm Jessa, tie su z bavlny a bez vône
A skús si dať urobyť z nova cytologicke vyšetrenie, ale ten za ktorý sa platý 25euro, to ukaže keby si mala daaky Hpv vírus, ten obyčajný len ukáže keď sú už zmeny na krčku maternice.