Panická porucha, tetánia a snažilkovanie

janoosha
10. mar 2014

Ahojte, chcela by som sa s poradit so vsetkymi osobkami ktore maju rovnaky problem ako ja. Pred rokom mi diagnostikovali tetaniu, pred par tyzdnami sa k tomu pridala panicka porucha. Kedze sa s manzelom snazime o babo, vsetky lieky som postupne vysadila...momentalne len Rivotril kvapky podla potreby. V poslednych 2 tyzdnoch sa ta PP dost zhorsila, snazim sa to zvladat bez liekov ale je to tazke :( zachvat mam uz skoro kazdy den...ma niekto podobny problem?radu ako na to? pripadne viete odporucit nejakeho dobreho psychiatra/psychoterapeuta v BA?Velmi pekne dakujem za vase nazory!

dudenka
10. mar 2014

ahoj, ja mam stredne tazku depresiu a uzkosti, beriem Alventu, ked som sa snazila vysadit lieky tiez sa mi vsetko vratilo spat , niektore zeny beru lieky aj v tehotenstve, no asi v minimalnych davkach. Niektori psych vraj odporucaju skor lieky ako uzkosti a panicke stavy. Zalezi asi od druhu lieku, preto sa je potrebne poradit s psychiatrom. Ja moje lieky uplne nevysadiim, zostanem na minimalnej davke a potom, uvidime co a ako....Este nie som tehotna, zatial sa len snazime, ale bez liekov by som tehotenstvo asi nezvladla, aspon si to neviem predstavit.:o(

katuskamala
11. mar 2014

@janoosha ahoj. PP uuuspesne prekonana. moja rada pre teba - prv sa daj dokopy ty a potom ries dieta, lebo sa ti leeen prihorsi (budes mat stres ze sa nedari dieta, potom ze ci bude prebiehat tehotenstvo ok a pod...) uskodis dietatu - bude citit tvoj strach a tvoje zachvaty nebudu robit dobre ani dietatu... no to vsetko urcite vies. je na tebe, ako sa k tomu postavis. NIK ti nemoze pomoct, IBA TY si dost silna na to, aby si sa vyliecila!!!! drzim ti palce!

janoosha
autor
17. mar 2014

@katuskamala Ahoj Katuska, dakujem za spravu. A tesim sa ze tebe sa to podarilo prekonat 🙂 dufam, ze to u mna pride tiez. Viem ze je to cele len v mojej hlave, ale zatial si neviem pomoct:( nejak to moje podvedomie stale nado mnou vyhrava. Ak mas tip ako na to budem velmi rada ak poradis, ked ty si bola uspesna🙂 Tuzim po dietatku, ale samozrejme chcem aby bolo zdrave.