Pichali ste si fraxiparín pred otehotnením?
Chcem sa opýtat či ste si niektorá pichali fraxiparín ešte pred otehotnením...? Kedy ste začali? Nebáli ste sa,že sa budete napr. snažit otehotneniet pol roka a pol roka si budete ešte predtým pichat fraxik? A potom dalších 9 mes.....prosím poradte mi.....
@janca2262 a aku máš mutaciu ? Ja MTHFR C677T homozygot a nejake heteroz. Do kopy 4. No nič až ked budem tehu si mám pichat.
@miselkat @jarunka102 Ahojte dievcata, dakujem za rady, tak sme dali dnes do ramena, bolo to ok... Tak najblizsie opichavam teda ruky 😉
Ahojte kočky, chcela by som sa Vás opýtať, máte po tých injekciách nejaké modriny? ...a je možné, že ste si to pichali celý čas do brucha? Ja som si od včera začala pichať fraxiparine, lepšie povedané manžel, lebo ja mám z injekcií fóbiu a dosť som si i poplakala, kým som sa odhodlala...
@sunshine36 Ja si Fraxiparine picham tri tyzdne, modriny nemam ziadne. Ale citlive brucho uz riadne 😉 Tak som zacala vcera davat do ramena, zatial dobre.. mozno ti lepsie poradia kocky, co ho uzivaju dlhsie.. Drzim palce 😉
@sunshine36 neskor som si pichala do stehien lepsie z vonkajsej strany z vnutornej je to citlivejsie, ale modriny niekedy boli, niekedy nie.... zalezi od vpichnutia, niekedy som pichla aj na 3x, lebo uz nebolo kde a kazde miesto zatvrdnute, ale neboj zvladnes to 🙂
Ďakujem babenky... najhoršie je prekonať strach, lebo si predtým hodne poplačem...ale tak snáď to nejak zvládnem...všetky zvládneme....
Ahojte kocky. Mam 3 balenia Fraxiparinu 0,3. Bohuzial mam nan alergiu, takze mi zmenili na Clexane. A je mi luto to vyhodit. Tak keby ste niekto chceli...darujem. exp. 08/2019. Som z BA.

@butterfly333 ja som si pichala aj pred... ale len tesne pred ovulaciou... 🙂