PMS - prejedanie sa

30. okt 2022

Ahojte
Keď mám PMS tak strašne veľa zjem, kadečoho. Mám na všetko chuť. Dnes už čakám MS a už som zjedla to čo za dva dni inokedy. Aj vy to tak máte ?

drake122
30. okt 2022

Nie, len ty si pažravá.😘

zobaka
30. okt 2022

u mna to trva tak jeden den, vtedy zjem chipsy naprikad, alebo kus cokolady, potom mam vycitky a potom si hovorim, ze raz do mesiaca ma to snad nezabije

viestta
30. okt 2022

Keď po zvyšok mesiaca sa vieš v jedle kontrolovať, jeden deň nie je problém.

medina20
30. okt 2022

@drake122 no tak pažravá som asi aj ja ,lebo občas to tak mávam😘😉

majamat
30. okt 2022

@drake122 to nie je pazravost. to su horony, na kazdeho hormony nevplyvaju rovnako a tiez nename hormony v rovnakom stave. niektore zeny mozu mat hladiny hormonov nevyrovnane, viac kolisaju, pripadne maju vyssie hodnoty neiktorych hormonov, co ine zeny to nemaju. a tiez teda mozu byt vnimavejsie.

keby bola pazrava, tak je pazrava stale, nie len pred ms. snazims a drzat dietu a teda ked sa fajn rozbehnem, nemam chute, zvladam jest normalne mnozstva jedla, pripadne odolam kalorickym jedlam, sladksoti jem minimalne,a j to vyberam zdravsie alternativy, no ked zacnu uradovat hormony, je to hroza nech sa ovladam akokolvek, v hlave mam cely den to jedlo/mnamky, co som si nedala. cely den mi to chodi po rozume a to je teda ovela vacsia hroza,a ko dat si to. je to stav porovnatelny so zavislostoou, ale len v obdobi PMS.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalilla
3. nov 2022

Ja to tak mavam niekedy a nie pazrava nejsom. Normalne mam ako zatmenie mozgu a idem piate cez deviate ako nie enormne mnozstva ale proste chut na vsetko. Nepomaha mi nic 😀

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz