Po 13-mesačnom dojčení nemám žiadne prsia
Dobrý deň všetkým..
Nikdy som nemala veľké prsia, ale nikdy som z nich nebola taká sklamaná ako teraz.. pred tehotenstvom som s nimi bola vždy spokojná ako ja tak aj manžel, boli také akurát presne do ruky, plné..
To čo mi ostalo teraz sa už ale prsiami ani nedá nazvať.. to už nie sú ani lentilky pod kobarom.
Prázdne, vodnate, keď si ľahnem na chrbát som rovná.. hanbím sa pred mužom, otáčam sa mu chrbtom alebo ostávam aspoň v podprsenke..
Dá sa s tým niečo robiť? Okrem plastiky 😁😔😔
Podla mna tie umele kozy vyzeraju horsie ako prirodzene..a tiez to nie je navzdy, po 10rokoch by si si mala dat nove...moja mamina mala psie usi, pamatam si este ako dieta, i tak chodila doma bez podprdy a ocino ju furt za ne chytal 🙈🤭😂..to je moja spomienka z detstva..potom po prechode pribrala a vsetko je islo do tych prsnikov, moj otec sa tesil 😆🤭, ale bola na zmenseni, lebo mala problemy s chrtbticou kvoli nim. Moj ocinu lubi maminu taka aka je, tak by to malo byt, nase telo sa vekom meni a nikdy nevieme, ako skoncime. Ja som kojila 2 deti dokopy asi 4roky, postupne odstavenie, ale prsia mi ostali celkom ok, iba v predklone vyzeraju smiesne 😂😂..ale teda nebola som nikdy extra stihla, taku normalnu zensku postavu mam, takze o tuk som nemala nudzu. Po 40 mam tiez pocit, ze su plnsie (ale je to mozno len pocit 🙂) ale ja mam 75C cely zivot..teda take nic extra, ale som spokojna s nimi, ako vyzeraju..
Vitaj v klube 🙈 som síce opäť tehotná, ale realita bola krutá… uvidím, ako sa budem cítiť, ale muž mi povedal, že čo som “ušetrila” na umelom mlieku je u neho odložené a keď budem chcieť ísť, platí. Takze uvidím 😁
Ja mám malé prsia, ale pekné, plné a to som kojila 3 deti a mám už po 40-tke. Mám ich stále rovnaké ako v 18-tke, neviem čím to je, ale možno genetika.

Presne to isté sa stalo s nimi aj mne 🤭 ale nijako mi to nevadí, moja hodnota nestojí (teda nevisí) v mojich prsiach, zadku, vlasoch, ani ničom podobnom 😁