icon

Po kyrete rozhádzané hormóny a bázalna teplota. Vaše skúsenosti

katkarv
21. feb 2011

ahojte,16.12.2010 mi robili kyret po missed aborte a odvtedy sa nevie moje telo spamatat,bazalka mi skace jak sa jej chce a chora som nebola.Menzes som dostala az 25.1.2011 a to riadny a teraz druhy menzes 19.2. a ten trval len den jak na jatkach a dva dni len spinenie a BT mi este neklesla.Tehotna niesom,dali sme si pozor.Mate niektora pobobnu skusenost?

katkarv
autor
21. feb 2011

@pink_lady uz som tam kukla ale ma to cez 200 stran je tam toho kopu o kyrete a dost boli citat tie pribehy kedze som to dvakrat zazila,skor chcem nieco o bazalke a o hormonoch po tom

pink_lady
21. feb 2011

@katkarv ok tema ti ostala takze uz len pockaj na reakcie 😉

katkarv
autor
21. feb 2011

@pink_lady aj tak ti dakujem.Uz nechcem mysliet na to co bolo a chceme sa zacat snazit o dalsie babo ale kym nebudem mat bazalku a hormony v norme sa to neda

silvia371
21. feb 2011

ahoj, ja som bola na kyrete 19.1., mrchu som este nedostala a tiez mi teplota skace, som zvedava, co sa z toho vykluje, navyse mam este cystu zrejme z tehotenstva, lebo predtym tam nebola, tak musim len cakat ako sa to cele vyvinie, 5.3. idem na kontrolu, to uz doktor predpokladal, ze by som mala byt po mrche....prikladam moj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/2e076c

silvia371
21. feb 2011
katkarv
autor
21. feb 2011

@silvia371 mne robili kyret aj pred rokom 22.2. a vtedy mi dosiel menzes na 30ty den a vsetko bolo o.k ale teraz som aj krvacala dlhsie aj hcg pomali klesalo a teraz ten druhy menzes ma hneva ze bol taky cudny a aj prsia mam stale plne

silvia371
21. feb 2011

@katkarv aj mne pomaly klesalo hcg aj ten graf mam taky, ze mu vobec nerozumiem, krvacala som dva dni a spinila skoro tri tyzdne, uvidim co bude, ved este chvilu pockaj a ked tak tak zbehni na kontrolu pre istotu.

bosoriak
21. feb 2011

@katkarv Skus to skonzultovat s lekarom. Lebo rozhadzane hormony po dvoch menstruaciach uz by podla mna nemali byt. Je ale pravda, ze je to u kazdej zeny individualne, takze mozno to len dlhsie potrva, kym sa tvoje telo spamata.
Prajem skore zotavenie.

katkarv
autor
21. feb 2011

@bosoriak moj gyndos ma neposlal ani na hemat a endokrinologiu po dvoch misssed musela som to riesit cez prakticku lekarku.Este kus pockam ale vsetko je uplne ine po tomto kyrete ako pri prvom aj ked to bolo t vtom istom tyzdni a trvalo az 8mesiacov kym som otehotnela,preto by sme teraz chceli cim skor.

katkarv
autor
21. feb 2011

@silvia371 a v ktorom tyzdni si bola ak sa smiem spytat?

bosoriak
21. feb 2011

@katkarv Tak vymen lekara, pretoze ak to neprestane, budes musiet nejakeho navstivit.

katkarv
autor
21. feb 2011

@bosoriak Mas pravdu

solinkarka
21. feb 2011

ahoj...ta prva mrcha ti nesprisla neskoro...v norme to je do 8 tyzdnov takze v pohode 😉 a to ze bol silny tak to je tiez ok ja som ho mala tiez dost silny a aj dlhsi skoro 8 dni ale sice mi prisiel presne za mesiac ako chodil normalne 🙂 a co sa tyka BT tak to netusim bo ja som s nou sekla, nechcem sa zbytovne stresovat...no a my snazilkujeme uz po prvej mrche 🙂 o dva tyzdne cakam druhu a dufam ze nedojde

silvia371
21. feb 2011

@katkarv kyret mi robili v 10 tyzdni, plodik zodpovedal 7+3

silvia371
21. feb 2011

lekar mi dal urobit vysetrenie a zistili mi trombofilne mutacie, takze momentalne riesim dalsie testy na hematologii, ale neviem ci mi robil aj hormony, ale brali mi vtedy vela skumaviek a vyslo z toho toto.

katkarv
autor
21. feb 2011

@silvia371 mna cistili v 11tyzdni,o tyzden idem ne hematologiu,nechcel ma tam doki poslat ze uz mam deti,ze nemozem mat nejaku poruchu ale tu mi jedne pisala ze aj ona ma dieta a zistili jej na hemat zlu zrazanlivost

silvia371
21. feb 2011

@katkarv urcite tam chod, citala som viac pripadov, kedy uz mali zeny uspesne tehu za sebou, no i napriek tomu sa im tato diagnoza potvrdila, niekedy sa to prejavi az neskor, vacsinou tie tehu boli o.k. ked zeny rodili mladsie.

katkarv
autor
21. feb 2011

@silvia371 ano pojdem keby nebolo modreho konika tam o nicom neviem ake vysetrenia sa robia.

katkarv
autor
21. feb 2011

@solinkarka drzim ti palce,prvu mrchu neriesim ale druha mi prisla na 25 den a to tak ze som myslela ze som sa zo sna pocikala ale bola to krv az tak prisli bolesti a potom uz len taka hrudka vysla a dalsie dva dni som len spinila a bazalka mi neklesla.

solinkarka
21. feb 2011

@katkarv zeby tehu? 😕

katkarv
autor
21. feb 2011

@solinkarka nie nemyslim,davali sme si pozor.Chceli sme zacat po tomto menzese ale neviem ci to mam povazovat za menzes

katkarv
autor
2. mar 2011

tak uz som na najlepsej ceste,uz menzes odhrmel a vsetko je zas v norme,len to trvalo dlhsie.Teraz uz neostava snazit sa a cakat ako to dopadne.Drzte palce