Po potrate bez krvácania
Ženy prosím vás musela som si na urgent kvôli bolestiam po potrate, Totiž už týždeň nekrvacam a mam strašne bolesti a kŕče. Dr usúdila ze sa maternica necisti ze mi musí dať injekciu na vyvolanie krvácania, hovorila ze nástup bude do 2 hodín môžu prísť hrozne kŕče mam si dat ibalgin a sledovať krvácanie.. Ak budú 2 veľké vložky špinavé za hodinu tak mam ešte dnes prísť. Začína to pôsobiť a aj keď som vypila ibalgin je to permanentná bolesť horí mi cele pod bruško nemám minútu kľudu. Krvácanie zatiaľ nikde je to moja prvá skúsenosť a som strašne nervózna chce sa mi plakať. Prosím čo čakať? Keď sa vykrvacam prejdú bolesti čo mám už pár dní? Zajtra mam kontrolu. Ďakujem
Potrat vam robili kyret ci nechávajú nech sa sam spusti??🤔v ktorom tt?
Bolesti prejdu, ak sa vyluci plodovy vak. To pri potrate nikto nespomina. Ak by bolo krvacanie masivne, tak spat do nemocnice. A aby si sa nezlakla, bude to silnejsie krvacanie ako normalne mavas.
Mozno nemocka zase a rovno na kyretaz. Lepsie to vycistit poriadne a mat pokoj
@zuzkaa1991 kyret ale podľa Dr na urgente to zle vyčistili
Tak potom k nim a ked to nepojde pojdes zase na cistenie. U mna napr podali oxytocin na docistenie, ale to bolo ine peklo.
Preto sa pytam kedze viem ze po kryte moja lekarka tiez pichla mi dvakrát kedze vzdy som slabo krvacala ale to som mala.v 12tt
@kiki68 no pozerám do správy tak je to Metylergometrín.. Ale ani kvapka krvi. Bolesti ako na pôrod ale bez výsledku. Nuž neviem co ma čaká ďalej

😳 skúsenosť nemám, ale mrzí ma co prežívaš. V prvom rade potrat ako taký, v druhom rade bolesti :(
Držím palce aby to čím skôr skončilo, posielam silu ❤️🩹