icon

Podarilo sa vám počať dieťa i napriek iba jednému vaječníku?

zdenn
30. okt 2013

bolo mi diagnostikovane mimomaternicove tehotenstvo, uz som po zakroku, pri ktorom som prisla o jeden vajcovod, chcem sa opytat tych mamiciek, ktore mali podobny osud, ci mi vedia podedat par pozitivnych info, ze sa im aj s jednym vajecnikom podarilo uspesne pocat a donosit dietatko. Popripade, v akom case po operacii sa znovu pokusali?

zdenn
autor
30. okt 2013

dakujem

ela2710
30. okt 2013

@zdenn mojej kamoške áno, do roka čakala dcérku, malá ma dnes tuším pol roka 🙂 a keby mala skôr partnera iste by sa jej to podarilo aj skôr 🙂 nezúfaj, tá šanca je tam stále veľká 🙂

selena263
30. okt 2013

@zdenn ahoj, ,mne vyberali vajecnik kratko po strednej skole kvoli cyste, cyklus som mala aj potom pravidelny a otehotnela som v podstate na prvy sup 🙂 nicoho sa neboj a zbytocne nestresuj. drzim palce!!!

henikav
30. okt 2013

ja mam dve deti s jednym vajecnikom 😉

eri150
30. okt 2013

@zdenn Ja nemam jeden vajickovod po MMT a cakam druhe dieta. Sice to bolo zhruba po roku snazenia, ale da sa 😉

masinka
30. okt 2013

@zdenn mojej mame tiez po mimomaternicovom jeden vajecnik zobrali a napriek tomu mam este brata 😀
a mne lekarka oznamila, ze mam jeden vajcovod nepriechodny a chcela ma poslat do nemocnice, namiesto toho som o mesiac prisla s tym, ze som tehotna :- D.... nic som s tym nerobila a mam uz tri deti, akurat som vzdy otehotnela az po 2 mesiacoch snazenia , takze jeden funkcny bohato staci 😀

lenka1311
30. okt 2013

Ja som prisla pri mmt o jeden vajcovod a po prvej menstruacii od zakroku som otehotnela a mame zdrave babo....takze v pohode

otomanko12
30. okt 2013

@lenka1311 Ahoj Lenka, čítam tvoj príspevok, mohla by som sa ťa spýtať, či si nemala problémy počas toho tehotenstva. Ja som mala koncom augusta mmt a mi brali vajíčkovod. A teraz mi mešká ms a test mi ukazuje dve //. Veľmi sa bojím, či to bude ok. ďakujem.

lenka1311
30. okt 2013

Nemala vôbec este som skoro prenášala.doktor povedal čo najskôr otehotnieť....
A blahoželám...

otomanko12
30. okt 2013

@lenka1311 ďakujem. A tebe nekázali počkať s otehotnením 3 mesiace? Lebo mne hej. Tak som zvedavá, ako zareaguje môj doktor, ktorý mi povedal, že ma chce vidieť až po januári 😀 .

lenka1311
31. okt 2013

@otomanko12 nie vôbec. Prvé ke´d som potratila, spravili mi kyret a do dvoch mesiacov som zostala tehotná a pri druhom tehu mi spravili kyret (nevedeli, že ide o mmt) o dva dni mi zobrali vajcovod, do mesiaca som dostala menzes a hne´d som otehotnela. Môj doktor povedal, že pôda je perfektne pripravená, tak nech sejeme. A to sme sa snažili pri prvom 3 roky a pro druhom 5 rokov. A potom po potratoch bum.....A tehotenstvo ukážkové, bez užívania duphastonu, utragestanu a tak

otomanko12
31. okt 2013

@lenka1311 ja som tiež dostala len jeden menzes po odstránení a vôbec sme sa nesnažili a šup a som tehotná. V pondelok ma dr. objednal, tak som zvedavá. Zatiaľ nepociťujem, žiadne problémy, akurát som zdutá ako balón a mám pocit ako keby mala prísť mrcha ( však klasika) 😵 . A ani zvlástny pocit nemám, ako pri tých mmt. Tak bodaj by to tentoraz vyšlo. 😀 .
Ďakujem, za povzbudenie 😉