icon

Podráždená vagína po sexe. Ako byť znovu fit?

2. mar 2021

Ahojte žienky, ako sa dávate dokopy tam dole po poriadnom sexe? Už sa mi stalo že to tam dole bolo aj niekoľko dní dosť napuchnuté a citlivé, ako to riešite vy aby ste boli znovu fit?

Strana
z2
autor
2. mar 2021

@marca12 😆 asi tak ako píšeš.
Nezakladala som diskusiu s tým že tu budem na niekoho zlá, ale niekedy sa inak nedá.

lia_nka
2. mar 2021

Ahoj ja to mávam stále aj po normálnom sexe niekedy nakoľko to mám tam dole hrozne citlivé, poznám ten pocit mávala som z toho aj mykozu až tak ma to podraždilo ja už teraz vždy po sexe dávam rosalgin výplach a natriem sa canestenom a ešte takou studenšou vodou sa umyjem 😊 ja keby toto nerobím po sexe tak by som asi ani sex mat nemohla nakoľko mi to robí takéto problémy 😪

matejakub
2. mar 2021

ktohovie či aj chlapi majú takéto problémy a či by si to s nami vymenili

katkamatka7
2. mar 2021

Pred milovaním použiť lubrikačný gél. Ak to predsa boli potom, tak studená sprcha a pár dní pokoj.

zazrakysadeju
2. mar 2021

neriešte tie ženy, oni sa radi obúvajú do iných žien :D vždy sa spoja do jednej debaty a potom útočia, normálne sa v tom vyžívajú, mali by ich za to zablokovať, že buzerujú normálnych ľudí, ktorí žiadajú o pomoc ...

banderaska29
2. mar 2021

Dámy, pre niektoré ako napríklad @viestta - stačí, že si s mojim mužom dám dve tri kolá a cítim tú noc aj niekoľko dní 🙂 prajem Ti to zažiť, lebo zjavne ste sa od misionára ďalej nedostali.. tvoje komenty sú často v diskusiách out, ale tentokrát som si nemohla odpustiť reakciu 🙂

No a späť k autorke 🙂 mne sa to občas stane, pretože s mužom mávame sem tam divoký sex, občas si dáme viacero kôl. Pomáha mi studený obklad, kúpeľ so soľou, možno nejaký krémik - odporúčam Fungicidin. a ak by bola bolesť silná, tak sedavé kúpele.

A na záver - nie je nič krajšie, ako keď sa na seba s mužom ráno po takomto sexe pozrieme a usmejeme s vášňou a láskou zároveň. 🙂

essenceee
21. mar 2021

može to byt tym, že si suchá a trochu ti to podráždí vaginu, alebo je priatel trochu vačši. Lubrikačny gel si neskušala

Strana
z2