icon

Podstúpili ste niektorá rejuvenizáciu vagíny?

22. máj 2020

Ahojte ženy, ste tu také, ktoré ste podstúpili zákrok s názvom rejuvenizácia vagíny (vnútorné ošetrenie laserom)? Aké máte s tým skúsenosti? Reálne to pomože alebo máte skor pocit vyhodených peňazí?
ďakujem za odpovede

Strana
z5
lucia0411
11. jan 2025

@poi99 ja mam infekcie non stop 2 roky

lucia0411
8. feb 2025

@timea301196 takze nepomohlo? A nesmie sa to robit ked je infekcia v posve? Co jaxmam stale
Masivne fekalis a ecoli. Nic nepomaha

lucia0411
8. feb 2025

@jennifer007 a bola aj v case ked mala bakterie? Lebo ja mam non stop. Nic nepomaha

domcek77
8. feb 2025

@lucia0411 ja som absolvovala3x sedenie a tiez stale fekalis a ecoli uz 2roky, jedine mi pomohlo ze nemam suchost v posve

jennifer007
9. feb 2025

@lucia0411 nemala som

danicadurkovska
Autor odpoveď zmazal
lucia0411
1. mar 2025

@domcek77 boze, a vcase ked robili laser infekcie neboli?

lucia0411
1. mar 2025

@domcek77 este bakteriofagy, idem skusit, jaxnemam ziadne laktobacily

domcek77
1. mar 2025

@lucia0411 ked som podstupila toto tak som musela mat od gynekologa ster ci mam vsetko negativne

lucia0411
2. mar 2025

@domcek77 to ja nebudem mat nikdy. V piestanoch to chce robit aj kedcinfekcie, no neviem

majulka80
13. mar 2025

@lucia0411 ja som bola teraz v Piešťanoch, mala som ecoli a enterokoka faekalis, ale že vraj je dôležité, aby ste nemali akútnu infekciu, t.z. Červené, opuchnuté …

lucia0411
18. mar 2025

@majulka80 cize v posve mozu byt bakterie? Zapalene to nemam, ale v trubici opuch citim

majulka80
25. mar 2025

@lucia0411 áno, tak mi to povedal, ze posva nie je sterilny organ, bakterie tam ziju, len to nesmie byt zapalene … aj mi tam pozrel a povedal ze je to ok … lenze ja stale picitujem palenie tak preto som tam isla. Ale ze vraj to nebude z bakterii skor zo znicenej sliznice po zapaloch mocovych ciest

lucia0411
25. mar 2025

@majulka80 tak ti to urobil? A ako sa citis? Mne gynda pivedala, ze bakterie by, nemali. Chce mi to urobit, len ja, aj v trubici bakterie, v pisve 2

majulka80
3. máj 2025
@lucia0411

@majulka80 tak ti to urobil? A ako sa citis? Mne gynda pivedala, ze bakterie by, nemali. Chce mi to urobit, len ja, aj v trubici bakterie, v pisve 2

@lucia0411 Áno, uroobil, vyšetril mi aj moč pod mikroskopom, ten som mala negativny … dal mi Intimalase aj na moč.mechúr aj na pošvu … absolvovala som to 2 x a až po druhom sa cítim oveľa lepšie, pošva ma už nepáli. Mala by som ísť ešte na tretie ošetrenie

lucia0411
3. máj 2025
@majulka80

@lucia0411 Áno, uroobil, vyšetril mi aj moč pod mikroskopom, ten som mala negativny … dal mi Intimalase aj na moč.mechúr aj na pošvu … absolvovala som to 2 x a až po druhom sa cítim oveľa lepšie, pošva ma už nepáli. Mala by som ísť ešte na tretie ošetrenie

@majulka80 aj ja to chcem len mam furt zapaky, aj mechura

lucia0411
3. máj 2025
@majulka80

@majulka80 a mala, si aj vytoky a bolest pri moceni, mocovej trubice ci mechura

makulu1
3. máj 2025

Dievcata, pred týždňom som sa aj ja začala o toto zaujímať. Ďakujem vám všetkým za veľmi užitočné a zaujíma info a zazitky.

123369
3. sep 2025
@makulu1

Dievcata, pred týždňom som sa aj ja začala o toto zaujímať. Ďakujem vám všetkým za veľmi užitočné a zaujíma info a zazitky.

@makulu1 ahojky, už si bola? Tiež som sa začala o to intenzívnejšie zaujímať. Ďakujem

makulu1
3. sep 2025
@123369

@makulu1 ahojky, už si bola? Tiež som sa začala o to intenzívnejšie zaujímať. Ďakujem

@123369 Ahoj, nie, este nie. Len som sa spytala gynekologicky, pre istotu, ci nepozna nejaky problem ohladne zakroku a povedala, ze je to v pohode, nema "namietky".

petuschka
20. okt 2025
@poi99

@timea301196 no mne to na infekty nepomohlo. Bola som zatial 2x. Ako som uz vyssie pisala, sla som tam kvoli vyklenutemu mocovemu mechuru a klesnutej maternici. Odvtedy mi neklesli. Brusko ma uz aj menej bolieva, ako zvyklo. Manzel konstatoval, ze to je uzsie 😁 ..
Treti krat idem koncom novembra. Uvidime, ci sa nieco este zmeni.

@poi99 Dobry den, prepacte ze otvaram tuto temu aj po takej dlhej dobe, ale mam podobny problem s poklesnutym mocovym mechurom (cystokelou) a zvazujem laser. Chcem sa opytat ako to vnimate s odstupom casu, pomohlo vam to na ten pokles? Citite sa lepsie? Dakujem krasne 🙏 pekny vecer zelam

Strana
z5