icon

Pohlavné zneužívanie

qirfa
3. júl 2017

Ahojte, ktorá z vás sa už stretla so sexuálnym obťažovaním dieťatka, prosím do správy. Ide o citlivú tému. Ďakujem

Strana
z2
qirfa
autor
9. júl 2017

@yollanda vážnu tému

qirfa
autor
9. júl 2017

@natty_nz ja neviem, ale podľa mňa je to dosť vážna téma a snáď ani nie taká vzácna. Žiaľ

adsumus
9. júl 2017

@qirfa ja som sa stretla spostredkovane, je to už velmi dlho, rodičia odmietali brať drobca vážne, potom agresora zabilo auto, takže našťastie nič vážnejšie sa nestalo, ale aj tak, treba brať všetky take detske reči vážne.

figurka1985
9. júl 2017

hrozne... pani sa tu pyta vazne na dost zavaznu temu, ktora sa moze kludne tykat kazdeho dietatka, a tu je x- komentov uplne od veci.... spamatajte sa... naozaj to tu zacina byt ako kurnik.. jedna na druhu kotkodaka svinstva...
a k teme- ano, stretla som sa s tym- avsak u kamosky, ktora mala v tom case 13-14 rokov... takze to nebude asi dost napomocne... no drzim prsty, nech sa to vyriesi co najlepsie

ankare
9. júl 2017

@adsumus pekne osud vyriešil situáciu...

adsumus
9. júl 2017

@ankare to bola nahoda. milion takých nahod sa ale nestane, treba deti o tom informovať.

ankare
9. júl 2017

@adsumus nič nie je náhoda...
Veru, málokedy sa to takto super vyrieši...

adsumus
9. júl 2017

@ankare ja si myslím, že to bola náhoda. vela ludi nenapíše, že tomu musei čeliť. ☹

qirfa
autor
10. júl 2017

Našťastie, nejde o zneužívanie,
veľmi pekne však ďakujem za súkromné správy, kedy sme po diskusii vylúčili jednotlivé možnosti.

Strana
z2