icon

Polyp mi musí ísť von

meggan22
20. feb 2018

čaute kočeny, mám taký problém... gynekologička mi zistila polyp, vraj to musí ísť von, samozrejme, nemá to tam čo robiť, ale na nete som sa dočítala, že sa to dá liečiť aj nejakými tabletkami, už neviem akými..máte s tým nejaké skúsenosti? moja doktorka vravela, že ma pošle na jeden deň do nemocnice na hysteroskopiu a bude po probléme. Ako prebieha rekonvalescencia po takomto zákroku? je nejaký špeciálny režim? ako dlho sa to hojí? dodržiava sa niečo ako šestonedelie? je po zákroku nejaký problém s otehotnením?berú sa potom nejaké hormóny? tie vôbec nechceeem 🙄🙄 ďakujem vám vopred za každú odpoveď

Strana
z2
grenka
6. jún 2018

Dievčatá ja som bola v piatok na preventívke po roku a polyp na maternici už není,vlani my ho zistila tiež my povedala že ho treba dať preč ja celá do....na ešte som nebola v anestéze samozrejme že som nešla...jedna kocka my poradila piť myši chvost ,aj aloe Vera som pila a nič tam není,vraj krásne čisté tam je všetko,si viete predstaviť tú radosť...

predajcek
7. mar 2019

@libawet ahoj.
Mne pred par dnami dr.zistil polyp 11mm.. cize to moze aj on odstranit???

predajcek
7. mar 2019

@zuzanka.zuzu
Ahoj zuzanka. Tal na polyp je co naj prosim???

grenka
7. mar 2019

@predajcek ja som pila myši chvost a užívala som peľové zrniečka

predajcek
7. mar 2019

@grenka prosim. Kupim to v lekarni?

grenka
7. mar 2019

@predajcek myši chvost je čaj a peľové zrniečka som cez bazos

predajcek
8. mar 2019

@grenka dakujem 😘🌷

libawet
1. apr 2019

@predajcek neviem, to musí Tvoj gyn. posúdiť. Moja gyn. zhodnotila, že to dokáže urobiť aj ambulantne priamo len pri norm. gyn.prehliadke a urobila.

predajcek
1. apr 2019

@libawet vdaka 🙂

macka111
19. sep 2022

@libawet prosím Ta ako Ti to odstránila? Nechápem to sa dá? Len tak? To bol v maternici?

grenka
19. sep 2022

@libawet ako to urobila?

alison11
30. júl 2023

@libawet Mne to chcel gyn.tiež ambulantne lenže prišiel nato pri uchytení že je hrubý a tam by bolo treba sj šiť preto ma poslal na operaciu v kratkej anesteze mi robili,lenže mam problem zo zražanlivosťou a to tam nevyčitali z predoperačnych vysledkov krvi ja som im darmo vravela pred zakrokom...pichli infuziu potom ta nezabrala dali daku špongiu z tamponadoy aj injekciu.potom som už len špinila.Ale dnes to mam už slabšie krvacanie na toaleťaku vždy mam svetlu krv manšie červene zrazeninky vyjdu pribcikaní.Mam aj strach veľa ležím pre istotu.Zakrok robili 28.7.

alison11
30. júl 2023

Ako dlho a ako ste krvacali ak je tu niekto kto zažil niečo podobné pri odsranení polypu z krčka .

Strana
z2