Pomáhajú voľnopredajné lieky na vaginálnu mykózu?
Ak áno, tak mi nejaké odporucte. Môj lekár má dovolenku a nechcem ísť k zastupujúcemu
Dik
@anonym_autor ak to je mykoza, tak hocico s clotrimazolom - napr canesten.
@simsalabim ďakujem
este podobny ale lacnejsi je jemazol obsahuje tu istu latku a ano pomahaju, ja ked som mala pred rokmi mykozu moj gynekolog mi predpisal tiez canesten
Canesten a ako prevencia kvalitny intimny gel
@anonym_d6455c ďakujem
Mne povedal, že si mám kúpiť rosalgin a canesten, takže asi ani netreba🤷♀️
Mne povedal, že si mám kúpiť rosalgin a canesten, takže asi ani netreba🤷♀️
@anonym_901578 ďakujem
este podobny ale lacnejsi je jemazol obsahuje tu istu latku a ano pomahaju, ja ked som mala pred rokmi mykozu moj gynekolog mi predpisal tiez canesten
@anonym_d1985c jemazol
@anonym_autor ak vám treba klotrimazol tak samozrejme pomôže ale treba po chvíľu vkladať aj po odznení tie menšie dávky na preliecenie. Plus rosalgin je super
.
@anonym_d1985c jemazol
@anonym_autor jenamazol
Rosalgin urcute nie. On okrem zlych bakterii likviduje aj tie dobre. Na vyplach-clogin si kup. On zabranuje uchytavaniu tych zlych na stenach. Ale pritom nelikviduje dobre bakterie. Takisto-ziadny intimny gel. To je kazdy jeden chemia bez ohladu na znacku. Len zbytocne podrazdis a vyhodis peniaze. Takze Clogin na vyplach a pripadne canesten na potieranie.
@anonym_autor
Canesten gyn kombi 1 den 👍.
Mne ten jemazol nepomohol.
Ja používam Clotrimazol AL 100 ( na 6 dní) alebo 200 (na 3 dni)tablety čo sa vkladajú do pošvy,a na vonkajšok rodidiel natieram Jenamazol. Túto kombináciu mi dávala gynekologička,a už v Tom pokračujem aj bez návštevy gyn.keď treba. Vždy mi to pomohlo👍
Ženy, ja mám otázku.../ dávate niečo na preliecenie partnerom? Lebo ak partnerovi nedám krém a sebe dám, tak aký to má zmysel, keď nepoužívame ochranu? Ja sa preliecim, on nie a mykóza príde znova.
Canesten sa predáva v balení krém a aj vaginálna tableta, mne to už viac krát pomohlo
@anonym_autor betadine globule do vnútra, Fungicidin masť zvonka aj zvnútra môže ísť...

Canesten a ako prevencia kvalitny intimny gel