Pomohol vám Inofolic?
ahojte napiste mi nieco o INOFOLICU brala ho niektora? a pomohol?...... 🙂 a za aku dobu 🙂 dakujeeem
Ahojte baby 🙂 .. Ja som zacala uzivat inofolic prvy cyklus.. Uz mam po 1a pol balenia 🙂 .. Piatok som si nasla 2// na teste ktore dneska zmizly 🙂. Akoby sa pod zem prepadli .. Nechapem
@2petruska8 ja mam inositol. 100tbl. Precitaj si o nom. Je od jamiesonu
uzivala som prvy cylkus zatial nepomohol ms došla
Ja som užívala jeden cyklus inofolic a druhy som brala aj clostilbegyt a duphaston a podarilo sa..
nie
dnes mi došiel inofolic
Baby posunul vam inofolic ms? Uz mi meska 4.den.. 1.den meakania som si spravila digi a bol negativny.. BT sa stale drzi hore nad 37
@snazilka19993 moja aj ja som tento cyklus brala ale čistý inozitol potom som prešla na inofolic čo som dostala posunulo mi to ovu z 13dc na 21dc čiže tým pádom aj ms príde neskor,dnes som už 33dc ale 12dpo čiže ms by mala príst vo štvrtok to sa mi riadne posunulo no včera som mala príesvitný hlien natahovací s trochou ružovej krvi dnes už nič ani večer,Bt mám stále 37,0
@snazilka19993 mne posunul ovulku o 4 dni a tym padom aj ms o 4 dni....a to som brala iba 1g Inozitolu,zatial co v Inofolicu su az 2g v jednom sacku.
@butterfly333 @kakatulik viete co baby? Ano potrebujem vediet co to moze sposobit aj ked v kutiku duse sa modlim a dufam ze to bude moje vytuzene babo :( .. Vzfy ale vzdy je to takto.. Meska,priznaky,bolesti a vzfy kvoli inym pricinam .. Nechapem uz.. Som sama na seba nahnevana :(
caute zienky prosim o radu...vcera aj prevcerom som mala taky natahovaci priesvitny hlien...inofolic beriem uz druhy mesiac...s priatelom sa snazime o babatko...no zatial nic...dnes ma bolia vajecniky a sem tam aj v podbrusku picha...celu noc som nemohla zaspat stale som sa len prehadzovala.. :/ ten hlien znamena ze je ovulacia alebo ako?
@2petruska8 ano ked je takýto hlien je vhodný pre spermie čiže by ste sa mali snažit v týchto dnoch.
@butterfly333 :( priatel vcera odisiel, ale moze byt ze ovulacia trvala len 3 dni?lebo dnes uz ten vytok nemam...v sobotu bol slabsi a v nedleu boli tie hrudky velke natahovacie, ako sopliky :D :D mozem sa este opytat? aku skusenost mate s inofolicom?
@2petruska8 mne sa podarilo tehu hned po prvom dobratí ms už neprišla.
nema niekto na predaj folandrol a femibion 1?dakujem
@2petruska8 ovulacia ako taka urcite tri dni ndtrva. Ta trva iba max.24hodin. To co popisujes su plodne dni.
Zdravím, ak by mal niekto záujem DARUJEM 12 sáčkov Inofolic, háčik je v tom že majú expiráciu 10/2016 😒 užívala som ho pred vyše rokom, ostala som tehotná a potom som úplne zabudla, že mi ich tolko vystalo. Až teraz som našla v šuflíku...Ak by niektorá chcela, najlepšie osobný odber v Trnave, prípadne pošlem...
@diana11xy ahoj možem poprosit
@butterfly333 odpíslala som na správu, ale neviem či sa to odoslalo 😒 prišlo ti niečo? nejak mi to tu blbne...
Ahojte mam na predaj inositol od firmy swanson. Mrknite na nete info o nom. Mam jedno cele balenie 100tbl plus nejake zvysne pribalim aj to.
Ahojte žienky ;) Pripájam sa k téme...Chcem sa vás opýtať...mám Inofolic (ostalo mi posledných 14 ks) a tiež 2 balenia ovulačných testov, ktoré už nepotrebujem...rada by som ich niektorej žienke ponúkla...predala...je mi ľúto len tak sa na ne pozerať, keď viem, že iná ženuška by ich využila. 🙂 ..ak sa mi aj niektorá z vás ozve, tak potom sa už dohodneme..
@2petruska8. Ahoj ☺ ..kuk nižšie na príspevok odo mňa ohľadom aj Inofolicu..aj keď už je asi neskoro 😄 ?
ahoj mam na predaj inofolic 60 saciku za 30 eur plus posta mne nepomohol tak posuvam dalej
Som tu preto aby som Vám naozaj pomohol. Všetky tie rady doktorov stoja za velké H***O, pretože všetko čo doktori vedia, sú informácie, ktoré ich tento chorý systém namierený proti človeku naučil. Stačí len otvoriť oči. Všetky tie "lieky" a "výživové doplnky" v lekárniach, sú reklamný ťah. ( vysvetlím prečo ). Obsahuju extrémne malé množstvo účinnej látky. Ked si kúpite trebars INOFOLIC, alebo hocičo iné a pozriete sa koľko miligramov obsahuje trebars vitamín C, D, E, B12....atd. sú to doslova kojenecké dávky. Uvediem príklad. Ked je vo výživovom doplnku v jednej tablete 90mg vitamínu C, 15mg vitaminu E, atd.....potrebovali by ste denne zjesť 5, 6 násobnu dávku ako je odporúčaná dávka na obale. A kolko za to zacvakate. Naozaj doplnky nepomôžu, ale dajú dobre zarobiť firmám ktoré ich vyrábajú. Ved topiaci sa aj slamky chytá. Tým málo ľudom ktorým to akože zaberie, tak urobili niečo iné ( ani nevedia čo ) a prirovnávajú to k vyživovým doplnkom. Poviem vám jednu vec, s ktorou nesúhlasí mnoho takzvaných doktorov. Každodenná konzumácia 7 až 10 vajec denne, extrémne zvýši kvalitu aj množstvo spermii, rovnako tak kvalitu vajíčok, ako žiaden výživový doplnok na svete. Ked sa zistilo, že konzumácia vajec zvyšuje podnosť, tak sa v 90 rokoch začala silná propaganda proti konzumácii vajec, kde sa tvrdilo, že zvyšujú cholesterol. ( samozrejme nezmysel ). Celá rada štúdií preukázala, že konzumácia vajec nemá žiaden negatívny vplyv na zdravie a cholesterol, aj ked to mnohí "doktori" dnes ešte tvrdia. Rovnako existuje liek na rakovinu, ktorým sa dá rakovina vyliečiť ako chripka, len si to "vyveloní" nechávajú pre seba a verejnosť je totálne klamaná. Takže moja rada je....konzumácia 7 až 10 vajec denne rozdelená v 2 dávkach. Povedzme ráno 5 a večer 5 vajec.
Ahojte. Mam na predaj 1 cele balenie inofolicu za 11e a dvojbalenie femibion 800, cize 2x 30 tabliet za 18e. V pripade zaujmu piste.
Ahojte,mam na predaj inofolic 12ks exp.05/2019, vitaminy pre partnera MannerAktiv komplex 12ks exp.03/18 a ovulacne testy 10ks exp.2019. Cena za vsetko spolu 8e.
@lal tebe nepomohol pretoze ziadne problemy nemas, nemal ti preco pomoct.inofolic je urceny pre zeny s nejakym problemom.
@livesmilelove ok, ale nech to neprezentuju potom ako zazrak na neplodnost, lebo to inofolic urcite nie je. No vela bab sa na to samozrejme namota, lebo jedna napise ako jej pomohol a zufale baby veria ze pomoze aj im.

Ahojte zienky,predava tu niektora inofolic? dakujem :D