Pomohol vám Inofolic Combi Premium otehotnieť?
Dobrý deň, baby. Chcela by som sa spýtať, či niektorá z vás užívala Inofolic Combi Premium. Pomohol vám? Ako dlho ste ho užívali, kým sa vám podarilo otehotnieť? Ďakujem za každú skúsenosť. 🌸🍀
@patricia2870 nikto nikdy nezistí či mu pomohol tento liek na otehotnenie. Možno by otehotneli aj bez neho, možno nie. Ak vám to pomôže so psychikou tak to berte. Ak sa chcete spoľahnúť na to že vám to naozaj pomôže tak to tak byť nemusí.
Ak ma byt nieco povazovane za fungujuce pri zdravotnom probleme, tak sa musi robit studia na velkej vzorke zien, ktore beru aj neberu a porovnat a ocistit data od moznych inych vplyvov.
Cize info "pani XY bola tehotna po mesiaci od zacatia uzivania" je ti rovnako nanic, ako info "pani bola v Lurdoch" alebo zabila kohuta a urobila woodoo obrad.
Vies, co je kauzalita ?
Brala som ho cca 9 mesiacov a ostala som tehotná. Ale urobila som veľa zmien v životnom štýle a môj manžel tiež, takže to pripisujeme tomu. Aspoň obsahuje kyselinu listovú, s ktorou nemôžeš nič pokaziť a ktorú napríklad moja doktorka odporúča brať aspoň pol roka pred otehotnením.
Ak je telo zdrave nevidim dovod brat zbytocnu chemiu ak mate obaja zdravy zivotny styl ak je problem, kvoli ktoremu nevies otehotniet tak ten to nevyriesi a neotehotnies. Ale ak chces ako placebo efekt, ze mozno vzdaka nemu sa to podari tak kludne si ho kup.

Dobrý