Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?
Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede
@kikaaa1982 ja si robím ovu už rok no tento cyklus prvý krát s clostilom a testujem od 12DC kedže vždy mi vyšli ovu pozit 15Dc alebo 17DC snád ovu príde.
@butterfly333 drzim palce, abo to bolo ok 🙂
@kikaaa1982 dakujem
Ahojte, ja som dnes 14.dc po clostyle kontrola dopadla dobre dali mi dnes pregnyl tak uvidime, ci to konecne vyjde. Chcela som sa opytat, ci niekomu vyslo tehotenstvo na 1. Krat pri planovanom pohlavnom styku. Dakujem 😊
@kikaaa1982 ahoj no bola som u gyn a dnes som 16Dc ja mávam ovu vždy na 15-16Dc cyklus mám 30-32Dc no agyn mi povedal že už som ovu mala no videl tam ešte dav folik 14mm a 20mm čo povieš na to,?on že to sa vstrebe no no ja neviem žeby som mala ovu skor že mi ju ten clostil posunul a bola ovu skor??A čo ten velky folik može z neho ešte niečo byt??Lebo ja pri ovu vždy mávam taký ružový výtok jeden den no zatial som to nespozorovala tak neviem,
@butterfly333 ja vobec neviem a ten pregnyl si nepytala?
@kikaaa1982 vieš čo aj som na to zabudla no neviem ked vravel že už bola ovu no asi nejak skoro bola no čo ten folik 20mm bude ešte z toho niečo? Robila som si ovu teraz no mne sa zda že ovu tmavne oproti včerajšiemu čo povieš
@butterfly333
Ale ta tmava ciara je kontrolna, nie testovacia? Ci?
@butterfly333
Chcela som poslat svoje testy, ale uz nemam fotky v telefone :( ja som mala stale negativne, resp. Slabuckeho ducha testovacej ciary :(
@kikaaa1982 ano ja viem ale že tmavne oproti včerajšiemu testu
@kikaaa1982 nemala si nikdy ovu pozit??
@butterfly333 ani raz :(
@butterfly333 a to ze tmavne kontrolna ciara nema nic spolecne s nastavajucou ovulaciou, alebo presnejsie povedane s narastom luteinizacneho hormonu, lebo to sa testuje s ovu testami, ci narasta hladina tohto hormonu a kontrolna ciara overuje len spravnost priebehu testu
@butterfly333 aspon ja to mam tak nastudovane
@butterfly333 ale nerozumiem tomu, co ti hovoril lekar. Videl uz prasnuty folikul alebo tekutinu z prasknuteho folikulu, ze konstatoval, ze si uz mala ovulaciu? A tiez, ze su tam folikuly dalsie? A na to co povedal?
@kikaaa1982 ale ved toto su ovu testy a ked tmavne testovacia tak sa blíži ovu,testujem už druhý rok sovu testami.Sa mi zdá že sme sa nejak nepochopili.Robim ovu testy aby somsi uistila či bola alebo ešte len bude ovu,toto niesu tehu testy.
@butterfly333 ja viem, ze to su ovu testy
@kikaaa1982 tu šípku si tam nevšímaj to som omylom nakreslila tu ide o to že mne sa zdá ta testovacia že tmavne nie kontrolná
@butterfly333 skus robit testy viackrat za den, mozno to da presnejsi vysledok
@kikaaa1982 mám skusit ešte večer?či zajtra??
@butterfly333 mne dr. tak hovorila a tiez vlastnu skusenost - rano ovu test negat, o 14:00 pozitivny a vecer opat negativny
@butterfly333 myslim skusenost mojej dr. a nie mna 🙂
@kikaaa1982 ty si dnes ako na tom?
@butterfly333 skus, nic za to nedas 🙂
@butterfly333 ja som sa teraz testla a nic :(
@kikaaa1982 čakaš ms? Dufam že nepride
zienky, chcela by som sa opytat, ci mala niektora z vas otrasne hnusneeee neziaduce ucinky po brani clostilbegytu a nasledne duphastonu. Lebo mne je priserne. Neverim, ze mozem byt tehu, lebo na dalsi tyzden v stredu/strvrtok cakam-necakam, ale uz som vyhadzana s pupakmi na tvari dostatocne a u mna to sa rovna menzes :(
@kikaaa1982 ahoj. Mne bolo velmi zle večer po prvych dvoch tbl. A davala som si ich rano. Teraz som dobrala prvy krat clostil 5 tbl. Uvidíme ako budem reagovať za týždeň za dva. Inak všetko ok uz teraz. Žiadne príznaky.

@kikaaa1982 no dufam že nie zajtra idem ku gyn tak som zvedavá.