icon

Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?

smejo4ja
28. dec 2014

Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede

biba6226
6. nov 2015

@motorolka mne bol pichnuty o 9:00 rano a povedal mi doktor ze na druhy den o 21:00 vecer sa mam snazilkovat... Takze tych 36 hod

motorolka
6. nov 2015

@biba6226 Dakujem velmi pekne za radu,pregnyl mam prvy krat,tak uvidime,snad budem patrit coskoro do tej stastnejsej 50% sanci 😉

iwkanjelik
7. nov 2015

ahojte, pridám sa k vám.. tiež sa s manželom snažíme rok a pol o druhe dieťa (prve - chlapec, o dva týždne bude mať 5rokov sa nám podarilo, ako sa hovorí "na prvý šup"). Teraz som skoro rok užívala duphaston od 16. DC a potom už od 14.DC bez toho, že nie som si vedomá, či môj gynekológ riešil či mám ovuláciu. Na konci septembra bol manžel na spermiograme - vysledky výborne, 96% úspešnosť. Teraz mi gyn. nasadil prvýkrát clostil od 5 do 9.DC, lebo "až" minulý zistil, že mi vajíčka nedozrievajú tak ako majú. Teraz v pondelok (14.DC) som bola na folikulometrii a gyn. pov, že mi vajíčka krásne narástli (hovoril, že dve majú po 20mm, tretie len 7mm), tak mi pichol pregnyl a pov, že sa máme snažilkovať večer, na druhý deň ráno o potom obden.. tak tiež čakám, dúfam a uvidim 🙂

biba6226 ty už máš nejaké nové správy?
motorolka držím palce 🙂

biba6226
7. nov 2015

@iwkanjelik v pondelok idem doktorke tak sa uvidiii 🙂 menzes nikde tak hadam sa to drzi 🙂...

happy30
8. nov 2015

Ahojte no mne povedala doktorka,ze ovulacia po pregnyle prebehne do 24-36hodin.mali sme planovany styk hned v ten deñ a druhy den rano.Hned v ten vecer po pichnuti som mala riadne krce vo vakecnikoch,na obidvoch stranach,lebo sme mali dorastene dva vajicka22 a 24 mm na obidvoch vajecnokoch..

happy30
8. nov 2015

Baby strašne vám drzím palceky,šanca tu je určite,nám sa to podarilo na druhý krat s pregnylom..vobec nedochadzalo k ovulacii,vsetky vajicka sa menili na cysty

viktor991
10. nov 2015

An amazing testimony on a spell caster who brought my wife back to me.. My name is VITOR ,i live in United STATES,and I'm happily married to a lovely and caring wife,with two kids.A very big problem occurred in my family seven months ago,between me and my wife.so terrible that she filed for a divorce.she said that she never wanted to stay with me again,and that she didn't love me anymore.So she packed out of my house and made me and my children passed through severe pain. I tried all my possible means to get her back,after much begging,but all to no avail.and she confirmed it that she has made her decision,and she never wanted to see me again. So on one evening,as i was coming back from work,i met an old friend of mine who asked of my wife.So i explained every thing to her,so he told me that the only way i can get my wife back,is to visit a spell caster,because it has really worked for him too.So i never believed in spell,but i had no other choice,than to follow his advice and i contacted DR OJEFOR and he told me that my wife will come back to me after 2 days and he cast the spell and sent me a package which i used after using the package my wife came back to me,telling me how much she loves me and how much she miss me,i can boldly stand for this old man any where any day and if you are outh there having this kind of problem or anything is troubling you just kindly contact him right now at DROJEFORSPELLCASTER@gmail.com, THE OGUN YOU ARE THE BESTthe only answer. He can be of great help and I will not stop publishing him because he is a wonderful man.....
he can solve the following......
(1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) Herbal care
(10) If you can be able to satisfy your wife
sex desire due
to low erraction.
(11) if your menstruation refuse to come
out the day it
suppose or over flows.
(12) if your work refuse to pay your, people
owing you?.
(13) solve a land issue and get it back.
(14) Did your family Denny you of your
right?
(15) Let people obey my words and do my
which.
(16) Do you have a low sperm count?
(17) bad lucks
(18)HIV CURE

biba6226
12. nov 2015

Dievcatka ja som vedela ze to nebudem mat take jednoduche v zivote. V pondelok som ai isla dat potvrdit doktorovi tehotenstvo ale co sa nestalo? Na lavom vajecniku 4cm cysta tak ma hospitalizovali v nemocnici. Doktor povedal ze nieco tam vidi v maternici nejaku dutinku 5 mm ale nic v nej podla jeho vypoctov by som mala byt 5+2 tak nejak ale od oplodnenia su to nejake 3tyzdne. V nemocnici doktorka ma tiez pozerala tiez to tam vidi. Zobrali mi krv. Prvy test v pondelok hcg 1000. V stredu uz 1800. Jakoze dnes som bola na ultrazvuku dutinka sa zvacsila o 2mm ale stale tam nic nevidno ziaden plod. Mam obrovsky strach ze to bude anembryomola. Pichaju mi nieco na riedenie krvy a beriem utrogestan... Ak sa to potvrdi a plod tam nebude tak sa uz ozaj budem citit tak jak keby ste malemu decku dali prazdne kindervajco.. Drzte mi palce ja sa ozvem...

happy30
12. nov 2015

@biba6226 ahoj,no moja mysli pozitivne,este nie je nic stratene,ja som bola dnes u doktorky,som v 5t a 5 den a tiez do toho pocitaca kukala dlho kym tam nieco nasla,hovorila ze je to este velmi skoro.Vydrž este kusok,daj tomu trocha času kym sa drobec ukáže.

kudusko
12. nov 2015

@biba6226 ahoj nechcem taK ukludnovat ale ja som mala hcg 3800 a este nič porqadne nevidel isla som o týždeň a pek e sa dalo vidieť 🙂drzim palceky🙂

mamee
12. nov 2015

@biba6226 neboj a hlavne sa nestresuj babatko tam je urcite len to chce este chvilku cas kym trosku podrastie aby ho bolo vidno ❤ Ja ak budem tehu a nebudem mat problemy tak najskor pojdem k dr v 8tt ! Lebo tiez som si pri mojich dvojkach prezila to co Ty. Najskor mega cysta na vajecniku a nepotvrdene tehu. Za dva tyzdne cysta uz bola zakrvacana cize super sprava, ze sama praskla. A zrazu uz aj nejaka jedna prazdna dutinka v brusku. Za dalsie dva tyzdne uz aj babatko. A za dalsie dva tyzdne uz boli dutinky dve aj s babatkami 😉😘👬❤ a po cyste ani stopy. To boli ale ine soky 😊 Zo ziadneho babatka zrazu dve....Tak hlavku hore a mysli pozitivne !!!

lina129
13. nov 2015

@biba6226 ako pisu baby, mysli pozitivne, hcg stuplo, cize dobra sprava... 🙂 ja som sice tehu este nebola, ale fakt to moze byt este skoro... pozam vela pripadov, ze najskor babo nevideli, mamicku vystrasili a nakoniec tam bolo a vsetko ok... 😉 daj vediet ako si dopadla...

lina129
13. nov 2015

@mamee wauuu to je supeeer! to aj stalo za tie stresy, co? A mate dvojicky? dvojvajecne? 🙂 tak taketo "stresy" by som aj ja brala, keby boli s takymto stastnym koncom 😉

biba6226
13. nov 2015

Dakujem dievcatka za povzbudenie o tyzden mam kontrolu tak uvidi sa ci tam bude to moje vymodlene dejby. Sama doktorka povedala ze to je velmi skoro kukat ultrazvukom lebo ja som ovulku mala trochen posunutu ale tak strasit ma nemusela ze sa mam zacat modlit aby tam nieco bolo. Viete stres a obavy a este k tomu som bola sama na izbe ma privadzali do sialenstva ale uz som doma pri mojom milacikovi a rodinke ktora ma podporuje takze naladicka sa zlepsila 🙂 dam vediet potom a este raz dakujem 🙂

motorolka
15. nov 2015

Ahojte dievcata,tak toto je moj TT po 9DPO a 10,5 po Pregnyle z dnesneho rana,cize pregnyl je uz asi fuc,uz len dufam,ze sa ukaze tento tyzden aj druha / a nie ms.

biba6226
15. nov 2015

@motorolka skus si spravit test 11-12 DPO t.j 12-13 dni po pregnyle mne vysla uz vtedy slabulinka druha ciarocka a ta potom silnela.

iwkanjelik
15. nov 2015

@motorolka držim ti palce, aby sa ti tie dve čiaročky ukázali, lebo mne sa neukázali :( včera som si robila test 12 den po pregnyle a nič, a dnes už aj prišla mrcha jedna hnusna, takže prvy pokus s clostilbegytom a pregnylom nevyšiel, no nič ideme odzačiatku

@biba6226 a teba moc moc držim palce

motorolka
15. nov 2015

dakujem dievcata za povzbudenie,ja stale dufam,ze to vyslo,lebo inak uz ma caka navsteva gynfiv v Nitre cize uz viac penazi a casu 😒 tak stale verim,mam sice pichanie o nieco odlisnejsie ako posledne mesiace a aj sa citim akosi inak...taaak strasne dufam...

motorolka
15. nov 2015

@biba6226 a pred 12DPO si tiez skusala?

juliet11
15. nov 2015

Ahojte pridávam sa aj ja do diskusie,pretože aj ja užívam clostil a zajtra ma čaka folikulometria...Držte palce nech sú tam krásne veľké foliky 🙂

sin
15. nov 2015

@juliet11 ahoj drzim palce, mne davkovanie 1x1 nezabralo, buduci cyklus idem 2x1...

juliet11
15. nov 2015

@sin držím ti pästičky...a ako dlho sa už snažíte?🙂 Ja tam zajtra idem s tym,ze mi povedia len pozitivne spravy...iné si nepripúšťam 🙂. 😎

sin
15. nov 2015

@juliet11 to je spravny pristup, my uz jedno babo mame na prvy pokus a o druhe sa snazime od leta, bez clostylu som mala folikuly ale male tak 10 cm a s clostylom nic, tak neviem ci je pre mna vhodny, ale dam tomu este sancu dalsi cyklus 🙂 napis potom, pozitivne spravy potesia 🙂

biba6226
15. nov 2015

@motorolka 11DPO sa mi zdalo ze duch ale fakt som nevedela ci tam je ta ciarka alebo nie . na dalsie rano som uz videla slabunku ciarku a potom to silnelo ale nie nejak extremne.. Az na 15 DPO som mala viditelne a zretelne ciarky.

biba6226
15. nov 2015

@iwkanjelik dakujem 🙂 aj ja dufam

juliet11
15. nov 2015

@sin No keď ti ja poviem koľko sa snažilkujeme my...neuveríš...3 roky....ale nevzdávam sa....a mam za sebou už toho dosť...aj laparku....a na clostile som teraz druhy krat...len teraz k nemu uzivam inofolic a manželík folandrol....preto mam nádej🙂 ,že by to mohlo zafungovať 🙂 .Myslím pozitívne a hlavne verím....

motorolka
15. nov 2015

@biba6226 to si ma potesila,dufam ze sa mi ciarocka objavi cim skor...skusim cca o dva-tri dni a uvidime 😉

sin
15. nov 2015

@juliet11 aj ja beriem inofolic aj gynex a teraz vyskusam clostil 2x1 tak snad ta ovulacia bude ;)

karina517
16. nov 2015

Ahojte, prosím Vás o radu. Stretli ste sa pri užívaní Clostylu s bolesťou v podbrušku, prsníkov a celkovou únavou? Ďakujem

biba6226
16. nov 2015

@karina517 ano ja som ho brala a bolelo ma brucho ako pri menzese ododňa ako som ho začala brať . je to proste stimulacia vaječnikov. jeden cyklus som nemala veľke bolesti, ďalší som mala bolo to tak striedavo oblačno... prsia ma ale neboleli ale unavu som cítila...