Poradíte mi s výberom absorpčných vložiek?
Upozornenie vopred: opis menstruacneho cyklu resp.problemu tak komu to vadi nech necita dakujem.
Ahojte. Mam 40r ale citim sa jak pubertacka ktora si nevie rady pocas svojich dni 😵💫
Roky pouzivam vlozky Naturella. Pouzivala som Always ale tie mi vekmi drazdili pokozku tak som presedlala na Naturella a bolo vsetko ok. Mam silnu menstruaciu a teda prve 3 dni pouzivam tie najdlhsie nocne. Cez den vsetko ok ale akonahle pride noc ja si musim prve 2 noci dat pod seba nepremokavu podlozku lebo KAZDY mesiac preteciem.
Potrebujem radu ohladom dobrych hlavne absorbcnych vloziek lebo som si vsimla (prepacte za opis) ze tuto sa tekutina nevsiakne ale len po tej vlozke stecie a tym padom preteciem.
Rozmyslala som nad nohavickami ale im neverim a nestotoznujem sa s nimi takze by som si rada precitala rady len ohladom vloziek.
Dakujem kazdej vopred za radu😊
@anonym_autor potom uz len plienky. Ja inak cez maxi vlozku v nohavickach navliekam este cierne sortky, ktore mi to lepsie drzia na mieste. A cierne pyzamo a tmavy uterak pod seba. ( nemam tu nepremokavu podlozku)
@anonym_autor
Mala som podobný problém a 2vlozky som musela zájazdom používať počas menzesu
@anonym_autor kým sa dalo mama dala predpisovať inkontinencné, tie sa osvedčili, pred tým tie nohavičky s klasickými velkými vložkami. Kalisok tampóny si neskúšala?
Uprimne, mne pride najlepsia kombo vlozka A menstruacne nohavicky.... bojujem s tym rovnako ako ty. Dnesna nov masaker
ja som zas mala v oblube alwaysky ale ešte tie čo boli volakedy a menili akože tekutinu na gel teraz ako je tam tá nová hladká vrstva ako na Naturellkách tak o ničom..cítim sa ako prasa na zabijačke všetko je hore na vložke.A že inovácia.Tiež to mám tak už neviem aké vložky kupovať čo sa týmto ako boli volakedy aspoň približia.Kališky a tampony rada nemám.Výškušaj always platinum tie secure na noc sú hladke nepodráždia ťa a ozaj dlhokánske.Mne sú už na nič kedže nemajú tie kanaliky čo volakedy.Všetko čo je dobré len sfušuju
Vyskúšala som už kadečo, mám pocit, že always a libresse boli najlepšie v 90.-tych rokoch, teraz sú mi nepríjemné. Naturelle som tiež prestala používať.
Po dvoch cisárskych som mala vždy rok masaker, kúpila som si nepremokavú plachtu kvôli tomu. V tescu kupujem Bella nova maxi 18 kusové. Tieto mi vyhovujú.
Asi dva dni som v kuse na wc. Stále mením, lebo mi je to nepríjemné.
Kedysi som nosievala vložky + tampón, ten už ale nejak nemôžem. Akoby som ich prestala tolerovať.
Parfumované nemôžem nič.
Ja mám teraz pokoj, lebo som tehotná, ale tiež som toto zažívala roky. Potom mi na hysteroskopii našli a odstránili polypy a hneď sa mi zmiernil menzes aj sa mi podarilo otehotnieť. Ja som fungovala tak, že som si dala maxi tampón a najhrubšiu always vložku a menila som aj dva, trikrát počas noci. Plus deku pod seba. To som len cítila, keď som sa postavila postele, ako sa uvoľnil vodopád krvi. Moja mama mala tesne pred menopauzou tiež takýto silný menzes a používala inkontinenčné vložky.
V DM predávajú inkontinencne vložky, tie sú hrubšie ale aj vydržia nálož

Moje kolegyne na toto používajú inkontinenčné vložky. Dajú sa kúpiť v lekárni.