Poraďte čo na cystiske vaječníky
Dobry vecer mate niektore z vas takyto problem?😦polycisticke vajecniky beriem injekcie thiamin.Pihem caj anticandid plus kvapky a femina natur pilulky.No nejak my to nepomaha tento mesiac.Tazkosti mavam kazdy mesiac😦Bolesti v podbrusi zmeny nalad...slabost😦Poradte prosim nieco.Gyn my odporucal otehotniet no teraz ro nieje vhodne.
Ja som to síce nakoniec riešila tehotenstvom ale odišli pred ním 🤗 mne pomohlo cvičiť na brucho, alchemilkovy caj a Inofolic. Pomáha na to aj HAK ale to zas u nás neprichádzalo do úvahy. Držím paste
No ja mam styk neskutočne problémy ...vkuse cysty a niekedy aj 5 na jednom vajecniku ...tiež odporúčali tehu a aj mám babo síce po dlhej liečbe a všetkom možnom ...brala som aj pred tehu HAK že vraj nebudú počas toho cysty no mne počas HAKu narástla 11cm cysta a cely vaječník je fuč takze ani ten nieje istý ...a čo pomáha je nestresovat nenervacit sa lebo to neskutočne prispieva k tomu lebo sa zvyšuje obličkovy hormón kortizol a ten tiež prispieva kupolycystickym ovarii...
Ahoj, ked ti mozem poradit mala som aj ja kopec zdravotnych problemov co sa vajecnikov tyka, pri ovulacii obrovske bolesti a caste zapaly gynekologicke a tiez mocove a od vtedy pravidelne pozivam tieto bylinkove vlozky ktore mam v ponuke volaju sa Victoria Secret DETOX intimate care. Zo zaciatku som si dala 2 balenia za sebou a teraz ich pouzivam preventyvne 2 vlozky v obdobi pred menstuaciou a 2 vlozky v obdobi po menstruacii a mozem ti povedat z vlastnych skusenosti, ze uz konecne mam klud ziadne bolesti, ziadne zapali a pachnuce vytoky. Tak ak by si to chcela skusit kludne sa mi ozvi alebo ak by si mala akekolvek otazky ohladom vloziek nie je problem poradim.
Zuzana

@jessi03 Dobrý večer určite doporučujem Aloe berry nectar a witolize ,moja vlastná skúsenosť