icon

Poraďte čo na cystiske vaječníky

jessi03
14. jún 2018

Dobry vecer mate niektore z vas takyto problem?😦polycisticke vajecniky beriem injekcie thiamin.Pihem caj anticandid plus kvapky a femina natur pilulky.No nejak my to nepomaha tento mesiac.Tazkosti mavam kazdy mesiac😦Bolesti v podbrusi zmeny nalad...slabost😦Poradte prosim nieco.Gyn my odporucal otehotniet no teraz ro nieje vhodne.

29072013
14. jún 2018

@jessi03 Dobrý večer určite doporučujem Aloe berry nectar a witolize ,moja vlastná skúsenosť

jessi03
autor
14. jún 2018

@29072013 Prosim vas a kde ich dostat?co su to za vyrobky?

29072013
14. jún 2018

@jessi03 To je forever living,ja s tým robím a ja aj používam produkty.A verte mi,tiež som si zažila svoje po gynekologickej stránke

nancy666
15. jún 2018

Ja som to síce nakoniec riešila tehotenstvom ale odišli pred ním 🤗 mne pomohlo cvičiť na brucho, alchemilkovy caj a Inofolic. Pomáha na to aj HAK ale to zas u nás neprichádzalo do úvahy. Držím paste

candies
24. jún 2018

Pozri kvapky Femigard

jessi03
autor
24. jún 2018

@candies ja nechcem otehotniet teraz

candies
24. jún 2018

@jessi03 to nie je na otehotnenie ale na úpravu hormonov

fia232
24. jún 2018

No ja mam styk neskutočne problémy ...vkuse cysty a niekedy aj 5 na jednom vajecniku ...tiež odporúčali tehu a aj mám babo síce po dlhej liečbe a všetkom možnom ...brala som aj pred tehu HAK že vraj nebudú počas toho cysty no mne počas HAKu narástla 11cm cysta a cely vaječník je fuč takze ani ten nieje istý ...a čo pomáha je nestresovat nenervacit sa lebo to neskutočne prispieva k tomu lebo sa zvyšuje obličkovy hormón kortizol a ten tiež prispieva kupolycystickym ovarii...

jessi03
autor
26. jún 2018

@candies a kde kupit?

candies
26. jún 2018

@jessi03 ja slm objednavala cez internet

jessi03
autor
27. jún 2018

@candies dik mozno vyskusam

lusyc
27. jún 2018

Gynex

ilzana0
8. júl 2018

Ahoj, ked ti mozem poradit mala som aj ja kopec zdravotnych problemov co sa vajecnikov tyka, pri ovulacii obrovske bolesti a caste zapaly gynekologicke a tiez mocove a od vtedy pravidelne pozivam tieto bylinkove vlozky ktore mam v ponuke volaju sa Victoria Secret DETOX intimate care. Zo zaciatku som si dala 2 balenia za sebou a teraz ich pouzivam preventyvne 2 vlozky v obdobi pred menstuaciou a 2 vlozky v obdobi po menstruacii a mozem ti povedat z vlastnych skusenosti, ze uz konecne mam klud ziadne bolesti, ziadne zapali a pachnuce vytoky. Tak ak by si to chcela skusit kludne sa mi ozvi alebo ak by si mala akekolvek otazky ohladom vloziek nie je problem poradim.
Zuzana