Poraďte naozaj dobrého gynekológa v Žiline
Ahojte zienky..prosim podelte sa so mnou o vase skusenosti s gynekologmi v ziline! Som uz velmi nespokojna so svojou gynekologickou a musim ju vymenit!! Stale mam problemy dookola a ona mi len dookola predpisuje jedny a tie iste lieky!! Len furt pocujem ako to mam len v hlave a podobne..A moje problemy sa pomaly stavaju chronicke :(:( uzmam toho fakt dost :(
ak sa smiem pripojiť.... ja mám už rok problémy, bola som aj vyšetrená, príčina sa vraj nenašla. no nie som akosi s tým uzmierená, rada by som sa dala vyšetriť aj niekým iným, naozaj zodpovedným, hoci by som si to aj sama uhradila, ale aby som mala ešte jeden nestranný názor. ak viete o niekom v ZA, kto by ma vzal aj ako samoplatcu, prosím o skúsenosti!
Ja chodím k Wallenfelsovi v Žiline na solinkách myslím to je a som veľmi veľmi spokojná, 🙂
@zienka21 a nevieš náhodou, či by vzal aj samoplatcu? len na prešetrenie a prípadne potvrdenie/vyvrátenie záveru môjho súčasného gynekológa? nezávisle od neho. proste aby ten môj sa o tom ani nedozvedel? trošku sa obávam, či niečo nebolo zanedbané, no inak som u neho roky a bola som spokojná, no nemala som také problémy ako posledný rok. že bolesti, krvácania mimo cyklu, a iné... pred polrokom som mala UVZ a odber krvi u môjho a vraj je všetko OK. no ja neviem, necítim sa tak :(
@panelacikova hm myslím že by ti povedal ako každý lekár že z jedného vyšetrenia by nebolo moc slávne robiť konečné závery ak ako píšeš ide o dlhšie pretrvávajúce problémy, 🙂 a či by vzal to neviem ale sú tam veľmi milí ľudia
@zienka21 a ešte ma zaujíma, že keď ťa objedná, tak čakáš napriek tomu dlho a vyšetrenie alebo to má v pohode, že objednáva "s rozumom"? Ďakujem 🙂
@panelacikova organizácia býva výborná, samozrejme stane sa ako všade občas, cenia si ale aj dochvilnosť žien
@zienka21 Ďakujem, zavolám tam, prípadne zájdem a opýtam sa na môj problém/požiadavku 🙂
@kawasakier6n ja som z pb a dochadzam k nemu 🙂 hlavne preto, ze nikdy necakam. ma to super zorganizovane. ked som objednana na 10:30, tak idem dnu 10:30. tu v pb sa u kazdeho gyn nekonecne dlho musi cakat, takze mne to takto lepsie vyhovuje 🙂
v za je velmi dobry aj paucin
Ja som z PB a keď som bola zdravotný problém išla som na odporučenie k dr. Ivaovi Walenfelsovi super prístup, odbornosť...

@kawasakier6n ja chodim k dr mitrovi do bytce uz roky a som velmi spokojna. je precizny a na pacientkach mu skutocne zalezi. a este ma aj uzasne milu sestricku 🙂